Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το Σάββατο το μνημόσυνο - Ποιοι θα παραστούν

Παύλος και Νικόλαος έχουν αναλάβει τις προετοιμασίες

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τις λεπτομέρειες της δέησης στην οποία αναμένεται να παραστούν περίπου 250 καλεσμένοι έχουν αναλάβει οι γιοι του τέως βασιλιά, Παύλος και Νικόλαος.

Παύλος: Τα πολυτελή ακίνητα που θέλει να αγοράσει στην Ελλάδα

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 πμ στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών θα τελεστεί η Επιμνημόσυνη Δέηση των 40 ημερών του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραστούν 250 καλεσμένοι, εκ των οποίων πολλοί δεν είχαν παραστεί στην κηδεία του.

Φίλιππος - Παύλος και Νικόλαος στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Φίλιππος, Παύλος και Νικόλαος στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / NDP 

Τις προετοιμασίες έχει αναλάβει ο Παύλος και ο Νικόλαος, ενώ όλα τα επιμελείται η χήρα του Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, η οποία μένει μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σύζυγος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία

Η σύζυγος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία / NDP

Ποιοι θα παραστούν στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, στο μνημόσυνο θα παρευρεθούν περίπου 250 καλεσμένοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία του λόγω υποχρεώσεων.

Πάντως, μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι σίγουρα η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Σοφία της Ισπανίας, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι το μνημόσυνο να γίνει σε πολύ στενό περιβάλλον και να ακολουθήσει τρισάγιο στον τάφο στο Τατόι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι επί ποδός 300-350 αστυνομικοί, ενώ θα απαγορεύεται και η πτήση drone στον σημείο του Μητροπολιτικού Ναού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top