Παύλος: Τα πολυτελή ακίνητα που θέλει να αγοράσει στην Ελλάδα

Ηρώδου Αττικού και Σπέτσες στο «μικροσκόπιο» του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Σε Ηρώδου Αττικού και Σπέτσες ψάχνει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος / Βίντεο από Mega 

Σε δυο περιοχές με έντονους συμβολισμούς και με συναισθηματικούς δεσμούς για τον ίδιο και την οικογένειά του, φαίνεται πως ψάχνει να αγοράσει ακίνητα ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Αχιλλέας: Σε σχέση με πάμπλουτη κληρονόμο ο γιος Παύλου - Μαρί Σαντάλ

Σύμφωνα με πληροφορίες  του αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, Κοσμά Θεοδωρίδη, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι σε αναζήτηση ακινήτου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκε ο αδερφός του Παύλου, Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ. Τις Σπέτσες συνήθιζε να επισκέπτεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φέρεται μάλιστα να προσανατολίζεται στην αγορά μιας εντυπωσιακής βίλας με ελικοδρόμιο και εκπληκτική θέα.

Μαρί Σαντάλ - Παύλος: Δείτε το υπερπολυτελές διαμέρισμά τους στο Μανχάταν

Παύλος και Μαρί Σαντάλ μπορεί να μη σκοπεύουν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται φροντίζουν για την αγορά ακινήτου και στην Αθήνα.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Μαρία - Ολυμπία - Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» του Παύλου έχει μπει η Ηρώδου Αττικού για αγορά ακινήτου στην Αθήνα / NDP - Ανδρέας Νικολαρέας

Με βάση πληροφορίες του κ. Θεοδωρίδη από συναδέλφους του μεσίτες, το περιβάλλον του Παύλου αναζητά ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού, έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης και μια «ανάσα» από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Δείτε το πολυτελές σπίτι τους στο Καστρί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top