Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Δείτε το πολυτελές σπίτι τους στο Καστρί

Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για τον πατέρα της που αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν 7 χρόνων και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν έμαθε την αλήθεια, χρόνια μετά / Bίντεο Mega

Τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο σύζυγός της, Νικόλαος βρέθηκαν στην επικαιρότητα λόγω του θανάτου του πατέρα του Νικόλαου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο μεσαίος γιος του Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά και εγγόνια του τέως βασιλιά, ζουν μόνιμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια, στο Καστρί.

Το ζευγάρι φαίνεται πως διαμένει σε μια υπερπολυτελή μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη», του Γεωργίου Παπανδρέου. Μάλιστα, για ένα διάστημα υπήρξαν και γείτονες με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η 42χρονη Τατιάνα μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα του σπιτιού της στο Instagram. Τις περισσότερες φορές μάς δείχνει την κουζίνα υπερπαραγωγή και τα ελληνικά φαγητά που μαγειρεύει.

 

 

Όπως θα δείτε στις περισσότερες αναρτήσεις της, η μεζονέτα τους έχει cozy και φιλόξενη αισθητική, με τις γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν.

 

Φυσικά, απαρατήρητη δεν περνάει ούτε η υπέροχη βεράντα του σπιτιού της Μπλάτνικ και του Νικόλαου. Η θέα στο καταπράσινο τοπίο «κόβει» την ανάσα, ενώ η 42χρονη τη λατρεύει ως επιλογή χώρου για γυμναστική ή για συγκεντρώσεις με φίλους.

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top