Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν πάνω από 8 κιλά κάνναβης

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν έναν 24χρονο και μια 42χρονη, στην Αγία Βαρβάρα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τους δύο κατηγορούμενους όσον αφορά στη διακίνηση ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους.

Νίκαια: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος - Με κρίση πανικού στον εισαγγελέα

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν τα δύο άτομα να κατέχουν, με σκοπό τη διακίνηση, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Σημειώνεται, ότι ο άνδρας κατά τον έλεγχο του προέβαλε αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε σπίτια όπου διέμεναν ο 24χρονος και η 42χρονη, αλλά και σε αποθήκη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Κοκαΐνη βάρους 52 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη (skunk) 4 κιλών και 778 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 3 κιλών και 704 γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, αεροβόλο υποπολυβόλο, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), σιδερογροθιά, χειροπέδες και 2 συσκευές καταγραφής κλειστού κυκλώματος.

Πειραιώς: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Πήρε φωτιά η μηχανή

Επιπλέον, από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top