Παύλος: Μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες

Φέρεται να αναζητά κατοικία στην Αθήνα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η μεταφορά της σορού από το παρεκκλήσι  Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη Αθηνών - Πλάνα με τους τρεις γιους του στη Μητρόπολη / Βίντεο Star - «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Πληροφορίες θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, να έλαβε την απόφαση για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα και να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας.

Κηδεία Κωνσταντίνου: Ποιοι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δίνουν το «παρών»

Πληροφορίες θέλουν τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο, να έλαβε την απόφαση για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα

Μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος - Στη φωτογραφία με τους αδελφούς του Νικόλαο και Φίλιππο /  Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

Με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά, την πληροφορία μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον ANT1.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του.

Επικαλούμενος πληροφορίες από την οικογένεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Ακούγεται για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία που έχω από την οικογένεια. Τη μεταδίδω πρώτη φορά. Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες. Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα».

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πηγές κοντά στον Παύλο αναφέρουν ότι αυτό δε θα γίνει άμεσα. 

Το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του αυτή την περίοδο είναι στη Νέα Υόρκη και θα χρειαστεί χρόνος για μια τέτοια μόνιμη μετακόμιση. Ωστόσο, ήδη κάποιοι συνεργάτες του κάνουν έρευνα αγοράς, ώστε όταν το αποφασίσει και διευθετήσει τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες να είναι όλα έτοιμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top