Αγρίνιο: Τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο που χάρισε ζωή με τον θάνατό του

Σε βαρύ κλίμα το «ύστατο χαίρε»

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τη γενναία πράξη των γονέων του 6χρονου Θωμά και του 18χρονου Γρηγόρη να δωρίσουν τα όργανά των παιδιών τους

Μέσα σε βαρύ κλίμα, οι γονείς και τα αδέρφια του, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν για πάντα σήμερα τον 18χρονο Γρηγόρη ο οποίος «έσβησε» στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας, όπου είχε διακομιστεί μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο.

Συγκλονίζουν οι γονείς του 6χρονου Θωμά για τη δωρεά οργάνων  

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου για να συμπαρασταθεί στους γονείς που επέδειξαν μεγαλοψυχία και δώρισαν ζωτικά όργανα του γιου τους για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Αγρίνιο: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο που χάρισε δώρα ζωής

Αγρίνιο: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο που χάρισε δώρα ζωήςΑγρίνιο: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 18χρονο που χάρισε δώρα ζωής

Συμφοιτητές του από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην Πρέβεζα, όπου φοιτούσε στο α’ εξάμηνο ο 18χρονος Γρηγόρης, έφθασαν με λεωφορείο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο παιδί που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Με λευκά τριαντάφυλλα πήγαν και συμμαθητές του από το Λύκειο, αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Λόγια παρηγοριάς είπε στους χαροκαμένους γονείς ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός που βρέθηκε στον ναό πριν την Εξόδιο Ακολουθία.

Γρεβενά: Ολοκληρώθηκε η λήψη οργάνων - Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς

«Δώρα ζωής» σε 4 συνανθρώπους μας από τον 18χρονο Γρηγόρη 

Μεγαλείο ψυχής έδειξαν οι γονείς του αδικοχαμένου Γρηγόρη που αποφάσισαν να χαρίσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους με τη δωρεά οργάνων και έτσι στήθηκαν γέφυρες ζωής από το νοσοκομείο της Άρτας. 

«Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς. Μέσα στον πόνο τους βρήκαν το κουράγιο να κάνουν αυτήν την πράξη» δήλωσε συγγενής του 18χρονου Γρηγόρη στο Star.  

Η καρδιά του παλικαριού μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το ήπαρ και ένας νεφρός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος μεταμοσχεύθηκε σε ένα παιδί 14 ετών  και ένας νεφρός στο Λαϊκό Νοσοκομείο  στην Αθήνα. Και οι 4 μεταμοσχεύσεις έγιναν με επιτυχία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top