Κοζάνη: Στο νοσοκομείο και το τρίτο αδερφάκι των παιδιών που νοσηλεύονται

Πρόκειται για ένα βρέφος μόλις 45 ημερών

Δύσκολα μπήκε η χρονιά για την οικογένεια από την Κοζάνη / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και το τρίτο αδερφάκι των δύο παιδιών από την Κοζάνη που έχουν διακομισθεί με αναπνευστικά προβλήματα σε Παίδων Πεντέλης και ΑΧΕΠΑ. 

Κοζάνη: Τα νεότερα για το αγοράκι που μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Πρόκειται για ένα βρέφος μόλις 45 μόλις ημερών, το οποίο εμφάνισε και αυτό αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε χθες βράδυ Τετάρτης στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που το παρακολουθούν η κατάστασή του είναι σταθερή και δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στη θεραπευτική αγωγή που του χορηγείται. 

Η περιπέτεια για την οικογένεια ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο της Κοζάνης με τους παιδιάτρους να διαπιστώνουν ότι το 3 ετών αγόρι έπρεπε να διασωληνωθεί. 

Για το 3 ετών αγοράκι πραγματοποιήθηκε χθες αεροδιακομιδή από το Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Ο μικρούλης παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του θεωρείται σταθερή.
 

Κοζάνη: Αεροδιακομιδή 3,5 ετών παιδιού στην Αθήνα

Η δίχρονη αδερφούλα του από την άλλη, που επίσης νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο, μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί δε χρειάστηκε να προχωρήσουν σε διασωλήνωση.

Παρουσιάζει υψηλό κορεσμό οξυγόνου σε ποσοστό 98%, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό και γρίπη στα οποία υποβλήθηκε.

Οι γιατροί στα τρία νοσοκομεία της χώρας κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αφού παίρνει διαστάσεις μυστηρίου από τι προήλθαν τα αναπνευστικά προβλήματα των τριών παιδιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top