Κοζάνη: Αεροδιακομιδή 3,5 ετών παιδιού στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο και το μικρότερο αδελφάκι του

Κοζάνη: Αεροδιακομιδή νηπίου 3,5 Ετών Παιδιού

Αεροδιακομιδή με ελικόπτερο, παιδιού 3,5 ετών πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, τo παιδάκι μεταφέρθηκε χθες 2 Ιανουαρίου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο της Κοζάνης με αναπνευστική δυσχέρεια, καθώς νοσεί με γρίπη και κατά τις πρωινές ώρες η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αποφασίστηκε από τους γιατρούς η διασωλήνωσή του καθώς και η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλο, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ λόγω πληρότητας των κρεβατιών στη Θεσσαλονίκη, οι γιατροί απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας κι έπειτα από συνεννόηση αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία εντατικολόγου και παιδιάτρου του νοσοκομείου Κοζάνης, μετέφερε το αγόρι στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου περίμενε το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, στο οποίο επέβαινε γιατρός για τη μεταφορά του τρίχρονου στην Αθήνα.

Κοζάνη: Στο νοσοκομείο και το μικρότερο αδελφάκι του

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο νοσηλευόταν και το μικρότερο αδελφάκι του, μόλις δύο ετών, που επίσης διακομίστηκε σήμερα το πρωί στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. 

Και αυτό εμφάνισε παρόμοια συμπτώματα με το αδελφάκι του και αναπνευστική δυσχέρεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top