Βασίλης Τόπαλος: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει συμμετοχή σε παράνομους αγώνες

Ερωτήματα για το βαρύ τραύμα στο κεφάλι

Tο ενδεχόμενο συμμετοχής του Βασίλη Τόπαλου σε παράνομους αγώνες εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. / Βίντεο Alpha

Ερωτήματα έχουν γεννηθεί για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο νεαρός αθλητής να έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες.

Βασίλης Τόπαλος: Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση εντόπισε ο ιατροδικαστής

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T live, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του αδικοχαμένου αθλητή έδειξε σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, το οποίο δύσκολα μπορεί να προκληθεί από την πτώση. 

Βασίλης Τόπαλος: Συγκλονίζει η μητέρα του - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αστυνομία πριν πάρει την εισαγγελική παραγγελία, άρχισε να ψάχνει την υπόθεση. Πήρε κατάθεση τόσο από τους συγγενείς του, όσο και από συναθλητές του. Αυτό που ήθελαν να μάθουν είναι εάν το παιδί είχε μπλεχτεί σε κάποιο καβγά, που θα μπορούσε να είναι αιτία για το σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Όμως κάτι τέτοιο δεν προέκυψε, γι΄ αυτό ερευνούν εάν ο 16χρονος συμμετείχε σε παράνομους αγώνες.

Βασίλης Τόπαλος

Ερωτήματα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση του 16χρονου αθλητή πυγμαχίας

Φυσικά, σε καμία των περιπτώσεων δε θεωρείται δεδομένο ότι ο 16χρονος πυγμάχος έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες, αυτό θα αποδειχθεί από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αιτία θανάτου του 16χρονου πυγμάχου.

Ο νεαρός πυγμάχος είχε βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και τώρα αυτό που ερευνάται είναι πώς προήλθαν.

Αναμένονται συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τους ειδικούς σε συμπεράσματα, ενώ έχουν παραγγελθεί και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να βγουν μετά από κάποιες εβδομάδες.

Βασίλης Τόπαλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου τον θάνατό του

Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και άφησε την τελευταία του πνοή ο 16χρονος αθλητής εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει: 

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μμ.».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top