Βόλος: Τη χτυπούσε στο κεφάλι και την απειλούσε ότι θα της κόψει το λαρύγγι

Συνελήφθη 33χρονος - Τι καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του

Βόλος: Τη χτυπούσε στο κεφάλι και την απειλούσε ότι θα της κόψει το λαρύγγι

Ένας 33χρονος στο Βόλο συνελήφθη, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μετά από περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας, αφού η πρώην σύντροφός του τον μήνυσε και κατήγγειλε ότι τη χτύπησε στο κεφάλι και απειλούσε ότι θα της κόψει το λαρύγγι. 

Βόλος: Πατέρας κλωτσούσε την ανήλικη κόρη του και συνελήφθη

Το επεισόδιο σημειώθηκε δέκα λεπτά αφού άλλαξε ο χρόνος και η γυναίκα, φοβούμενη για τη ζωή της, αναγκάστηκε να καταφύγει και να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι, ενώ ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε φθορές στην εξώπορτα του σπιτιού της μητέρας της γυναίκας, σύμφωνα με δημοσίευμα του magnesianews.gr

«Θα σε θάψω, θα σου κόψω το λαρύγγι»

Η 40χρονη γυναίκα καταγγέλλει ότι, από το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο πρώην σύντροφός της έστελνε υβριστικά μηνύματα στο κινητό, την απειλούσε και απαιτούσε να κάνουν μαζί ρεβεγιόν. «θα σε θάψω, θα σου κόψω το λαρύγγι, θα πάω στο σπίτι σου στο Τρίκερι και θα το κάψω», ήταν μερικά από μηνύματα που έλαβε η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία. 

Τη χτυπούσε στο κεφάλι

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο συνεχίστηκε, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν ο 33χρονος μπήκε στο σπίτι από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, έσπρωξε τη γυναίκα στον καναπέ και την χτυπούσε στο κεφάλι, μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας της κι ενός οικογενειακού φίλου. Μετά τα χτυπήματα, ο άντρας τράπηκε σε φυγή και η 40χρονη κατέθεσε ξανά μήνυση στην Αστυνομία εναντίον του.

Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι σκότωσε τη μητέρα του»

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης, πρόκλησης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και κλοπή, ενώ παραμένει κρατούμενος έως να δικαστεί, την Πέμπτη, στο Αυτόφωρο, καθώς παραβίασε όρο του Δικαστηρίου να μην πλησιάζει την 40χρονη πρώην σύντροφό του. Μάλιστα, η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου η γυναίκα να εξεταστεί από γιατρούς του Νοσοκομείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top