Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι σκότωσε τη μητέρα του»

Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 60χρονη

Ο θείος του 29χρονου μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονία 60χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη από τον γιο της με πολλαπλές μαχαιριές.

Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο δράστης δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι σκότωσε τη μητέρα του. 

Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος καθόταν δίπλα στη νεκρή μητέρα-«Ακούσαμε τσιρίδες»

«Κάποια πράγματα που δημοσιεύτηκαν είναι ανακρίβειες. Η οικογένεια ήταν αγαπημένη και ο δράστης αγαπούσε την μητέρα του όπως και αγαπάει τον πατέρα του. Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Θέλουμε τα ΜΜΕ να προσέχουν ακριβώς τι δημοσιεύουν, καθώς καταλαβαίνετε τι θα συμβεί όταν συνειδητοποιήσει όντως ότι σκότωσε την μητέρα του», είπε ο δικηγόρος του 29χρονου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το thesstoday.gr

Ερωτηθείς για το εάν είχε προηγηθεί ανάλογο επεισόδιο στο παρελθόν, ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε πως «Δεν υπήρξε κάτι ανάλογο, παρά μόνο ότι ορισμένες φορές απειλούσε πως θα βλάψει τον εαυτό του» πρόσθεσε.

Θεσσαλονίκη: 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Ο θείος του 29χρονου μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό. 

«Τώρα αυτή τη στιγμή είμαι σε πόνο […] Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν μπορείς να το χωνέψεις με την ανθρώπινη λογική. Το μόνο που θέλει τώρα είναι προσευχή για την ψυχή που έφυγε και για αυτή την ψυχή που τυραννιέται εκεί πέρα μέσα, η οποία δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει.

Δεν ξέρεις ποτέ η ανθρώπινη ψυχή τι μπορεί να κρύβει. Αισθάνομαι τύψεις για τον εαυτό μου γιατί δεν ήμουν κοντά σε αυτό το παιδί σαν θείος. Στο λέω μετά πόνο ψυχής γιατί δεν ήμουν κοντά σαν θείος. Μπορεί με την προσευχή να ήμουν, αλλά στην πράξη δεν έπραξα αυτά που έπρεπε να πράξω σαν θείος», συγκλονίζει ο θείος του 29χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top