Κολωνός: «Ήταν μια πλάκα» θα πει ο «Μιχάλης»

Τι θα ισχυριστεί ο 57χρονος για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Τι Θα Πει Στην ΑΠολογία Του Ο Μιχάλης

Η ώρα της απολογίας του περίφημου «Μιχάλη», ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεινε ερωτικά ραντεβού στη 12χρονη από τον Κολωνό πλησιάζει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός, θα ισχυριστεί στην απολογία του ότι δεν εξέδιδε το κορίτσι και ότι όλο αυτό ήταν μία πλάκα. Θα υποστηρίξει επίσης ότι νόμιζε ότι η 12χρονη ήταν είκοσι ετών. 

Κολωνός: Ο «Μιχάλης» είχε και δεύτερο προφίλ

Ωστόσο οι καταθέσεις της 12χρονης τον καίνε, ειδικά η τελευταία στην οποία, όπως είπε, ο 53χρονος την είχε παρουσιάσει στον «Μιχάλη» ως 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη έχει πει στις αρχές:

«Ήταν κι ένας άλλος  που τον λέγανε Μιχάλη και στην αρχή μου είχε στείλει στο messenger “γεια τι κάνεις;”. Ήταν στα αιτήματα και το είδε ο 53χρονος και μου λέει “απάντα”. Του είπε “καλά” και μετά αρχίσαμε μιλάμες. Μου είπε “έλα να μιλάμε στο Instagram”. Μιλήσαμε στο Instagram κι ήταν να βρεθούμε με αυτόν, αλλά εγώ ποτέ δεν πήγα. Και μετά νομίζω είχε πει ότι  έψαχνε να βρει συνεργάτες για να πηγαίνω με άλλους κι έβρισκε από φίλους του».

Κολωνός: «Δε βγαίνει έξω η 12χρονη. Κυκλοφορεί με κουκούλα στο σπίτι της»

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο «Μιχάλης» κανόνιζε και τις τιμές. 

Αύριο θα δώσει τις εξηγήσεις του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Είναι ο 13ος κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού με τις αρχές να αναζητούν άλλα τέσσερα άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top