Ώρα για Secret Santa: Τι είναι και πώς παίζεται

Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι ανταλλαγής δώρων για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Tips για να μη δώσουμε μία περιουσία / βίντεο ΕΡΤ

Δώρα, δώρα, και άλλα δώρα! Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και εμείς παίζουμε Secret Santa, ένα εορταστικό trend παιχνίδι ανταλλαγής δώρων, ιδανικό για το πάρτι του γραφείου ή το πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε κάποιο φιλικό σπίτι.

Χριστούγεννα στον κόσμο με τον πιο εντυπωσιακό στολισμό

Πώς παίζεται το Secret Santa 

Πρόκειται για μία αρκετά διασκεδαστική διαδικασία κατά την οποία στα μέλη της ομάδας που θα παίξουν γίνεται τυχαία ανάθεση ενός προσώπου που θα πρέπει να κάνουν ένα δώρο μέχρι κάποιας αξίας που έχει συμφωνηθεί. Η ταυτότητα του δωρητή πρέπει να παραμείνει κρυφή μέχρι και το άνοιγμα του δώρου!

Μαγικά Χριστούγεννα σε παραδοσιακά ορεινά χωριά της Ελλάδας!

Την ημέρα ανταλλαγής των δώρων θα υπάρχει μια μεγάλη σακούλα που θα αφήνετε μέσα όλα τα δώρα χωρίς να σας δει κανείς. Στη συνέχεια κάθε συμμετέχοντας παίρνει το δώρο που αναγράφεται πάνω το όνομά του και το παιχνίδι ξεκινάει! Ένας- ένας με τη σειρά κάνει υποθέσεις μέχρι να αποκαλύψει τον μυστικό του Άγιο Βασίλη!

Γιατί έχει αγαπηθεί τόσο το Secret Santa

Το συγκεριμένο παιχνίδι ανταλλαγής δώρων, εκτός του ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό, ακολουθεί και το χριστουγεννιάτικο «πνεύμα», που μας θέλει πιο αισιόδοξους, καλοσυνάτους και πρόθυμους. Έτσι, μέσα από το Secret Santa οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν καλύτερα. Ίσως, λοιπόν, μετά το άνοιγμα των δώρων, να συνειδητοποιήσουμε πως μας συνδέουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύαμε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top