'Εγκλημα Δάφνη: Ισόβια στον συζυγοκτόνο που μαχαίρωσε τη γυναίκα του

Της κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό ενώ κοιμόταν

Ρεπορτάζ του Star για την άγρια δολοφονία στη Δάφνη (30.7.21)

Ισόβια επέβαλε το δικαστήριο στον 40χρονο που είχε δολοφονήσει με μαχαίρι τη γυναίκα του στη Δάφνη επειδή τη ζήλευε και πίστευε ότι τον απατούσε.

Έγκλημα στη Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς στάθηκε μοιραίος για τη 31χρονη

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος είχε συλληφθεί στις 30 Ιουλίου 2021 και είχε κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Εγκλημα Δάφνη

Η άτυχη 31χρονη που βρήκε τον θάνατο από το χέρι του συζύγου της

Γυναικοκτονία Δαφνη: «Τη ζήλευε και τη χτυπούσε»

Δάφνη: Το χρονικό της δολοφονίας 

Οι καβγάδες ήταν συχνοί ανάμεσα στο ζευγάρι με τον άνδρα να ζηλεύει την άτυχη 31χρονη.

O 40χρονος της επιτέθηκε στο σπίτι τους ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη και την έσφαξε με μαχαίρι.

Δάφνη γυναικοκτονία

Η πολυκατοικία όπου έμενε το ζευγάρι / Eurokinissi

Στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο, πλύθηκε, άλλαξε τα ρούχα του και έφυγε για το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης λίγο μετά παραδόθηκε στις Αρχές. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: Είχε βάλει κοριό και παρακολουθούσε τη σύζυγό του

Όπως φέρεται να είπε, ζήλευε την 31χρονη σύζυγό του για αυτό και τη σκότωσε. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή πάνω στο κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα. 

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν 

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, που φέρεται να περιέγραψε ο δράστης, προκαλούν ανατριχίλα. 

Ο άνδρας, αφού ετοίμασε τον 11χρονο γιο του για να πάει να παίξει ποδόσφαιρο στην πλατεία της Χαραυγής αποφάσισε να σκοτώσει την άπιστη, όπως υποστήριζε, σύζυγό του. 

«Είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μεγάλο μαχαίρι από το συρτάρι και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμησα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στον λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε, άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι τής έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει», φέρεται να ομολόγησε ο 40χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top