Θρήνος για την 21χρονη Έμμα: «Το σπίτι μας ντύθηκε στα μαύρα»

Λευκά λουλούδια στο σημείου του τροχαίου - «Καίει» τον οδηγό η 19χρονη

Μετά από μία απολογία - εξπρές, προφυλακίστηκε ο οδηγός, 26 ετών, ο οποίος χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο την άτυχη φοιτήτρια - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star 

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο της 21χρονης Εμμανουέλας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα. Ο οδηγός που την παρέσυρε προφυλακίστηκε, ενώ η 19χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη. «Το σπίτι μας ντύθηκε στα μαύρα», λένε οι συγγενείς της στην Κρήτη που θρηνούν για τον άδικο χαμό της κοπέλας.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός - Ελεύθερη η 19χρονη

Η οικογένεια και οι συγγενείς της Έμμας θρηνούν. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν άντεξε τα βαρύτατα τραύματά του από το μοιραία τροχαίο και «έφυγε» από τη ζωή. 

Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της 21χρονης

«Το σπίτι μας ντύθηκε οριστικά στα μαύρα. Αυτό είναι ασήκωτο για όλους μας. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει και δεν ξέρω αν θα το αντέξουν οι γονείς της. Είναι σε άθλια κατάσταση, όπως και η μικρή της αδελφή. Όλοι μας ... », ανέφερε συγγενικό πρόσωπο στο ekriti.gr.

Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της 21χρονης

21χρονη Έμμα Θεσσαλονίκη

Οι γονείς και η ανήλικη αδελφή της κοπέλας, που πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψουν στα Χανιά για την κηδεία του παιδιού τους, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ωνάσειο έδειξε ενδιαφέρον για την καρδιά και τους πνεύμονες της και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για το ήπαρ και τα νεφρά

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της Έμμας. Δωρίζουν τα όργανά της. / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

τροχαίο Θεσσαλονίκη - Έμμα

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: «Σταμάτα το αυτοκίνητο, θέλω να κατέβω»

Ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη νεαρή φοιτήτρια από τα Χανιά στην Καμάρας οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του, ενώ η 19χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Το κορίτσι, που σύμφωνα με το thesstoday ήταν συνάδελφος με τον οδηγό, φέρεται να του ζητούσε επίμονα να σταματήσουν να βοηθήσουν την Έμμα, αφού τη χτύπησαν.

«Σταμάτα το αυτοκίνητο, θέλω να κατέβω και να γυρίσω πίσω» , φέρεται να ήταν τα λόγια της 19χρονης μετά το μοιραίο τροχαίο, με τον 26χρονο να την... καθησυχάζει και να της λέει «Δώσε μου λίγο χρόνο, θα τα κανονίσω εγώ».

τροχαίο Θεσσαλονίκη - οδηγός

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την Έμμα στην Καμάρα

Η 19χρονη εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε και αποφάσισε να τον ακούσει ώστε να μη δώσει συνέχεια. «Κάποια στιγμή η 19χρονη κατόρθωσε και έφυγε και από τότε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι δυο χρόνια μικρότερη από το θύμα, και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως την ημέρα που συνελήφθη, η ίδια είχε αποφασίσει να πάει στο τμήμα και να παραδοθεί αυτοβούλως, κάτι το οποίο δεν πρόλαβε τελικά να κάνει», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της Δημήτρης Σαρρής.

«Καλό ταξίδι αγγελέ μας» - Σημειώματα και λουλούδια στο σημείο του τροχαίου

Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου αποτίει φόρο τιμής στην 21χρονη. Σπεύδουν στο σημείο όπου παρασύρθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό και αφήνουν λευκά λουλούδια και σημειώματα στη μνήμη της.

«Σ΄αγαπώ κορίτσι μου», «καλό ταξίδι άγγελέ μας, σ’ αγαπάμε», «στο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ», είναι μερικά από τα σπαρακτικά μηνύματα στην Καμάρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του thestival.

τροχαίο Θεσσαλονίκη -  λουλούδια

τροχαίο Θεσσαλονίκη -  λουλούδια 2

τροχαίο Θεσσαλονίκη -  λουλούδια 3

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top