Σήμερα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα

Τάμτα και Athens Big Band θα τραγουδήσουν στην εκδήλωση

Χριστούγεννα: Πότε Θα Φωταγωγηθεί Το Δέντρο Στο Σύνταγμα

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει σιγά σιγά η Αθήνα, η οποία ετοιμάζεται να βάλει και φέτος τα γιορτινά της.

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πρωτεύουσα θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του τεράστιου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος που θα φωταγωγηθεί σήμερα, Πέμπτη στις 18:00.

Πόσο ρεύμα «καίνε» τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια;

Το εντυπωσιακό έλατο που ήρθε από το Καρπενήσι έχει ύψος 21 μέτρων και ζυγίζει 6 τόνους! Έχει ήδη στηθεί από την Παρασκευή σε μια μεγάλη μεταλλική βάση στο κέντρο της πλατείας,ενώ στην κορυφή του τοποθετήθηκε ένα χρυσό αστέρι.

δέντρο Σύνταγμα

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έχει ύψος 21 μέτρα / Φωτογραφία Intime

δέντρο Σύνταγμα 2

Εκτός από τα εκατοντάδες στολίδια, τοποθέτηθηκαν 6.000 λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

δέντρο Σύνταγμα 3

Μουσική εκδήλωση στη φωταγώγηση του Συντάγματος

Όσοι, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσουν τη φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα, θα ζήσουν ταυτόχρονα μία πολύ όμορφη μουσική εμπειρία στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Το λαμπερό αστέρι της pop σκηνής, Τάμτα, με την υπέροχη φωνή και την εκθαμβωτική παρουσία της θα μας δείξει, για άλλη μια φορά, την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Τη βραδιά θα ανοίξουν δυναμικά ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες του.

Για πρώτη φορά φέτος, ένα ιδιαίτερα αγαπητό και επιτυχημένο δίδυμο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αναλαμβάνουν το ρόλο των παρουσιαστών της βραδιάς της φωταγώγησης του δέντρου των Χριστουγέννων, αλλά και της υποδοχής του νέου χρόνου, με το χιούμορ και τη θετική τους διάθεση. Οι παρουσιαστές συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων αφιλοκερδώς.

Στη φωταγώγηση του δέντρου θα συμμετάσχουν μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη περισσότεροι από 25 Δήμαρχοι από όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top