Χαλκιδική: Ερωτική απογοήτευση η αιτία που αυτοπυρπολήθηκε η 31χρονη;

Τι βρέθηκε στο συρτάρι της στο σπίτι, όπου έμενε

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας απανθρακωμένη σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στο χωριό Γαλαρινό στη Χαλκιδική

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε από τους εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το σπίτι της φίλης της, όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό. 

Από τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται πως η 31χρονη λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από τον δεύτερο όροφο στη βεράντα του ημιώροφου. 

31χρονη Χαλκιδική

Η 31χρονη που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο - Facebook

Στη μονοκατοικία βρέθηκε ένας καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας κι ένα κινητό, το οποίο είχε καταστραφεί από τις φλόγες. Βρέθηκε, επίσης, ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η αδελφή της 31χρονης, ώστε να γίνει επίσημα η διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ φως στις συνθήκες του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Χαλκιδική: Τι βρέθηκε στο συρτάρι της 31χρονης

Σύμφωνα με το thestival.gr, η 31χρονη έφυγε από το σπίτι της φίλης της χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα, παρά μόνο το κινητό της. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι, ενώ στο τραπέζι υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι. 

Στο συρτάρι της 31χρονης, η αστυνομία βρήκε μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες, η οποία είχε τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθυνόταν σε άτομο με το οποίο η γυναίκα είχε δεσμό. Γι’ αυτό και οι αρχές εκτιμούν ότι ο θάνατός της και οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top