Ρόδος: «Την έπνιξα γιατί δε με άφηνε να κοιμηθώ»

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της οικιακής βοηθού

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ρόδο από την οικιακή της βοηθό. 

Η 45χρονη ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία μετά τη δολοφονία και παρέμεινε δίπλα στο πτώμα της ηλικιωμένης μέχρι να φτάσει η αστυνομία για να τη συλλάβει. 

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» - Οικιακή βοηθός σκότωσε ηλικιωμένη στη Ρόδο

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την κατάκοιτη γυναίκα, που υποτίθεται έπρεπε να φροντίζει, γιατί δεν την άφηνε να κοιμηθεί.

«Δε με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε και την έπνιξα», φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης. Η ίδια, άλλωστε, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία είπε «ελάτε γιατί την έπνιξα», ενώ φέρεται να προκάλεσε ασφυξία στο θύμα με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η γυναίκα που δολοφονήθηκε είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη και άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα. Επίσης, πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top