Κρήτη: Ξεσπά ο σύζυγος της Όλγας που πέθανε σε ταξί, έξω από νοσοκομείο

«Δεν της έδωσε κανείς σημασία, δεν ήρθαν να την παραλάβουν»

Ξεσπούν οι συγγενείς της 33χρονης Όλγας που πέθανε σε ταξί, έξω από νοσοκομείο της Κρήτης / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μίας μητέρας 33 ετών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ταξί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ νοσούσε με κορωνοϊό και έσβησε ξαφνικά. Οι συγγενείς ξεσπούν ζητώντας απαντήσεις για τον θάνατό της.

Κρήτη: 33χρονη με κορωνοϊό πέθανε μέσα σε ταξί έξω από το νοσοκομείο

Ο σύζυγος της Όλγας ξέσπασε για τον θάνατό της, καθώς θέλει να μάθει πώς πέθανε η γυναίκα του έξω από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο το βραδυ της Πέμπτης. Η άτυχη γυναίκα νοσούσε με κορωνοϊό, όταν ξαφνικά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως όπως ισχυρίστηκε ο σύζυγός της, τους είπαν ότι δε θα πάνε να την παραλάβουν, καθώς δεν ήταν σοβαρό περιστατικό.

Μας είπαν ότι δεν είναι σοβαρό και δεν ερχόμαστε να σας πάρουμε.

Κρήτη - ξεσπά ο συζυγος της Όλγας

Ξέσπασε ο σύζυγος της 33χρονης Όλγας που «έσβησε» μέσα σε ταξί, έξω από το Βενιζέλειο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Κρήτη: «Δεν της έδωσε κανείς σημασία, δεν ήρθαν να την παραλάβουν»

Ο σύζυγος της γυναίκας αποφάσισε να καλέσει ταξί, καθώς έβλεπε ότι η γυναίκα του δεν είναι καλά. 

Όπως είπε ο οδηγός, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και κανείς δεν έδωσε σημασία να την παραλάβει: «Δεν βγήκε κανένας από το νοσοκομείο να την παραλάβει. Μας έστειλαν να γυρέψουμε την ομάδα Covid που είναι αό πάνω. Πήγαμε και εγώ και ο σύζυγός της. Δεν ήταν κάποιος να μας ανοίξει, ήταν κλειστή η πόρτα. Βάλαμε τις φωνές, της έκαναν τελικά μαλάξεις μέσα στο ταξί», περιέγραψε ο οδηγός.

Τελικά η άτυχη γυναίκα «έσβησε» μέσα στο ταξί. Οι γιατροί όταν την παρέλαβαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. 

Τραγικό πρόσωπο ο μόλις πεντέμιση ετών γιος της άτυχης Όλγας που ζητούσε συνεχώς τη μαμά του, αγνοώντας ότι εκείνη είχε «φύγει» από τη ζωή.

Η δίοικηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top