Νέα Ερυθραία: Κινηματογραφική ληστεία με λεία 200.000 ευρώ

Ένα από τα θύματα μιλάει αποκλειστικά στο Star

Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία και άρπαξαν 200.000 ευρώ. Κράτησαν ομήρους για μία ώρα τρεις άνδρες, αδέρφια μεταξύ τους και την οικιακή βοηθό. 

Ένα από τα θύματα, αντιδήμαρχος του δήμου Κηφισιάς, μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

«Τη Δευτέρα το βράδυ, εισέβαλαν στο σπίτι μας, τουλάχιστον 4 κουκουλοφόροι, κακοποιοί, ένοπλοι, με κατσαβίδια τουλάχιστον 40 εκατοστών, λάμες, απειλούσαν ότι έξω ήταν δύο με καλασνικοφ. Όπλα δεν είδα προσποιήθηκαν όμως ότι έχουν» περιέγραψε το θύμα της ληστείας. 

Όταν εισέβαλλαν οι κακοποιοί το θύμα ήταν μέσα στο δωμάτιό του και μάλιστα είχε κλειδώσει για να προστατευθεί από μια τέτοια κατάσταση.

«Αυτοί τραβάνε δυο κλωτσιές σπάνε την πόρτα, με ακινητοποιούν και κατευθείαν μου λένε συμμορφώσου, μη φωνάξεις και όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε.

Δημοσιογράφος θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Του αφαίρεσαν 80.000 ευρώ!

Εκείνη την ώρα μάλιστα το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του  πρόσωπο το οποίο άκουσε τη φασαρία και άρχισε να καλεί επανειλημμένα.

«Mου λένε ‘με ποιον μιλούσες, ξέρει αυτός που μένεις’ , ‘βεβαίως’ απάντησα και μου στέλνει ένα μήνυμα με ρωτάει αν είμαι καλά. Με ανάγκασαν υπό την απειλή όπλου να απαντήσω όλα καλά κι εκείνος εφησυχάστηκε. Θέλω να πως να μην εφησυχάζετε κανείς με ένα όλα καλά γιατί αυτό μπορεί να το λες υπό απειλή».

Οι κουκουλοφόροι , οδήγησαν το θύμα , τα δυο του αδέρφια που ήταν στο σπίτι και την οικιακή βοηθό σε ένα από τα υπνοδωμάτια και τους απειλούσαν.

«Δεν μας έδεσαν, μόνο κάποια ατσούμπαλα χτυπήματα. Το πιο σημαντικό είναι η ψυχραιμία σε αυτά τα πράγματα, να βάζεις ως προτεραιότητα τη δική σου σωματική ακεραιότητα και των ανθρώπων σου.»

Για περίπου μια ώρα οι κακοποιοί αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο εν τέλη κατάφεραν και βρήκαν. Συνολική λεία; Πάνω από 200.000 ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top