Λήστεψαν φοιτήτρια αφού τη νάρκωσαν με αναισθητικό σπρέι- Αποκλειστικό Star

Μέσα στο σπίτι της μέρα μεσημέρι

Θύμα ληστείας μέρα μεσημέρι έπεσε νεαρή φοιτήτρια της Nομικής μέσα στο σπίτι της. Ο δράστης της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια της άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκε.

Hλιούπολη: Ληστής απειλούσε να κάψει υπάλληλο περιπτέρου

Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας νιώθει τυχερός που η κόρη του έπεσε μόνο θύμα ληστείας και ο δράστης δεν προέβη σε χειρότερες πράξεις.

Σαν πατέρας της αισθάνομαι πολύ τυχερός που η κόρη μου γλίτωσε τα χειρότερα και δεν την σκότωσαν, δεν την τραυμάτισαν και δεν τη βίασαν όπως ακούμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων

Η 22χρονη κοπέλα ήταν εντελώς ανυπεράσπιστη στα χέρια του κακοποιού για αρκετή ώρα καθώς τη νάρκωσε με αναισθητικό σπρέι.

ληστεία με σπρέι

Στον Βαγγέλη Γκούμα μίλησαν η φοιτήτρια και ο πατέρας της / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή φοιτήτρια επέστρεψε σπίτι της από το Πανεπιστημιο και κάθησε να διαβάσει. Έκανε όμως ένα λάθος, είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα, επειδή ήταν μεσημέρι.

Ο κακοποιός εκείνη τη στιγμή ανέβηκε τις σκάλες του δεύτερου ορόφου και έφτασε μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος παραβίασε την πόρτα και μπήκε μέσα.

Η κοπέλα δεν αντιλήφθηκε την είσοδο του κακοποιού καθώς στο μεταξύ την είχε πάρει ο ύπνος. Ο ληστής της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια, παίρνοντας τη λεία του, έφυγε ανενόχλητος.

Οι αστυνομικοί όταν εφτασαν στο διαμέρισμα λίγο έλειψε να λιποθυμήσουν από τις αναθυμιάσεις του αναισθητικού σπρέι. «Μάλιστα επειδή ζαλιζόντουσαν και οι ίδιοι, μου είπαν πως καλό είναι να πάμε έξω για να μην εκτίθεμαι στο σπρέι», δήλωσε η φοιτήτρια.

Από το αναισθητικό σπρέι η κοπέλα είχε έντονη αίσθηση αποπροσανατολισμού.

Ο δράστης ή οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top