Ηλιούπολη: Ληστής απειλούσε να κάψει υπάλληλο περιπτέρου

Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα νότια προάστια

Ηλιούπολη: Ληστής Απειλούσε Να Κάψει Υπάλληλο Περιπτέρου

Συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 38χρονος ληστής, ο οποίος διέπραττε ληστείες στα νότια προάστια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης ο συλληφθείς διέπραξε δύο διαδοχικές ληστείες σε περίπτερα στην Ηλιούπολη και διέφυγε με τη μοτοσικλέτα του. 

Λαγονήσι: Ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία με λεία 200.000 ευρώ

Σε μία από αυτές, οι κάμερες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί στο περίπτερο, δείχνουν τον ληστή να απειλεί την υπάλληλο ότι θα την κάψει ζωντανή, παρά το γεγονός ότι εκείνη συνεργάζεται και του δίνει τα χρήματα. 

«Θα σου βάλω φωτιά, αργείς, γρήγορα μέσα στη σακούλα όλα», ακούγεται να λέει ο δράστης.

Αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ κινούταν με την μοτοσικλέτα του στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών. 

Κολωνός: Καρέ - καρέ ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και επιστράφηκε στην υπάλληλο του περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Κρήτη: Εισβολή ληστών σε σπίτι ηλικιωμένων - Τους έδεσαν και πήραν χρήματα

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top