Κολωνός: Στη φυλακή και ο ηλεκτρολόγος για τον βιασμό της 12χρονης

«Υπάρχουν κι άλλα ανήλικα παιδιά θύματα του κυκλώματος»

Κολωνός: Υπάρχουν Κι Άλλα Ανήλικα Θύματα, Λέει Ο Λύτρας

Προφυλακιστέος και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. «Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα του κυκλώματος», λέει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων που φέρεται να βίασε την ανήλικη τουλάχιστον τρεις φορές, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Κολωνός: «Υπάρχουν κι άλλα παιδιά θύματα του κυκλώματος»

Την πεποίθηση ότι η υπόθεση του Κολωνού θα έχει συνέχεια και ότι πρόκειται για κύκλωμα που εκμεταλλεύτηκε και άλλα ανήλικα παιδιά εξέφρασε ένας από τους δικηγόρους της προφυλακισμένης μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Κολωνός: «Μην πάτε να σώσετε τη 12χρονη και καταστρέψετε άλλα παιδιά»

«Θα έχει πολύ βάθος η υπόθεση αυτή. Ασχολούμαστε ακόμη όχι με το σοβαρό της υπόθεσης. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα και πολύ φοβάμαι ότι θύμα δεν ήταν μόνον η 12χρονη. Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα ανήλικα παιδιά που οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, μιλώντας την Τετάρτη στον Alpha. 

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Κολωνός: «Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας»

Αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης των αδελφών της 12χρονης από τον Κολωνό, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας δεν ερευνήθηκαν ούτε εξετάστηκαν για κακοποίηση.

Επίσης, αποκάλυψε ότι γίνεται έρευνα για το κατά πόσο οι κοινωνικοί λειτουργοί που είχαν επισκεφθεί στο παρελθόν την οικογένεια αξιολόγησαν σωστά την κατάσταση.

«Δεν ισχύει ότι ερευνήθηκαν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση. Εξετάστηκαν στα πλαίσια της δράσης του ''Χαμόγελου του παιδιού'', αλλά όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το ''Χαμόγελο'', που κάνει αυτή τη διαδικασία όταν παίρνει ένα παιδί στην αγκαλιά του», ξεκαθάρισε ο γνωστός δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top