Μάνδρα: Πώς έγινε η δολοφονία του 17χρονου - Τι λέει ο πατέρας του

«Τον σκότωσα κατά λάθος» υποστηρίζει ο 14χρονος αδελφός του

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου στη Μάνδρα - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα ο 14χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδερφό του, 17 ετών, στη Μάνδρα το απόγευμα της Πέμπτης. Θα απολογηθεί την Τρίτη, ενώ ο πατέρας του που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου αφέθηκε ελεύθερος.

Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου σας παρουσιάζουν τι ισχυρίστηκαν στις αρχές. 

Ο 14χρονος συνοδεία αστυνομικού μπήκε σήμερα στο γραφείο της ανακρίτριας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αδερφού του. Ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του .

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο πατέρας του. Για παραμέληση ανηλίκου και παράνομη οπλοκατοχή.

Μάνδρα: Παραμένει κρατούμενος ο 14χρονος - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο 14χρονος από τη στιγμή που αποκάλυψε την αλήθεια κλαίει συνεχώς και εξηγεί πως τον σκότωσε κατά λάθος  κυνηγώντας ένα αγριουγούρουνο.

Είχαν πάει για βοσκή στα πρόβατα. Όταν κατάλαβε ότι πυροβόλησε πήγε πάνω από τον αδερφό του είδε ότι δεν ανέπνεε πανικοβλήθηκε όπως λέει και έφυγε πετώντας την καραμπίνα. Σε κανέναν δεν είπε την αλήθεια παρά μόνο το επόμενο πρωί.

«Γύρισα σπίτι από τη δουλειά και είδα μόνο το μικρό. Τον ρώτησα που είναι ο αδερφός του και μου είπε δεν ξέρω. Μετά ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε νεκρός ο γιος μου. Ο μικρός δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Το πρωί μας είπε ότι παίζανε κυνήγι με το γουρούνι και του έδωσε ο αδερφός του το όπλο και το όπλο έκανε μπουμ» συγκλονίζουν οι περιγραφές του πατέρα των παιδιών.

μάνδρα όπλο

Επιπλέον, ο πατέρας  των παιδιών εξήγησε στις αρχές πως είχε στην κατοχή του το όπλο.

«Είμαι συγκλονισμένος και θρηνώ για το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα έχουν συμβεί. Το όπλο ήταν ένα όπλο 20 ετών το οποίο καλά καλά δεν δούλευε. Το είχα στο μαντρί κρυμμένο ήταν του πατέρα μου από βλακεία δεν το πέταξα  και δεν είχε σφαίρες. Δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι ο 17χρονος είχε ανακαλύψει που ήταν το όπλο.

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του

Ο 14χρονος ζήτησε να απολογηθεί σήμερα. Όμως παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων και έτσι θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε κρατείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου και το πόρισμα του ιατροδικαστή μια και μόνο βολή έφερε στον αυχένα ο 17χρονος.

Δε φέρει ίχνη κακοποίησης σύμφωνα με την αρχική έκθεση.

Επιπλέον μετά από ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, στις 22 Νοεμβρίου του 2021 κοινωνικοί λειτουργοί επισκέπτονται την οικογένεια και τους παραπέμπουν σε συμβουλευτική γονέων μόνο. Οι γονείς δεν είχαν όπως λένε άλλη ενόχληση από τις αρχές.

Όσα είπε ο δικηγόρος του 14χρονου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top