Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του

Ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ατύχημα

Ομολόγησε ο 14χρονος αδελφός του θύματος - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 17χρονου στη Μάνδρα. Ο 14χρονος αδελφός του ομολόγησε πως τον σκότωσε κατά λάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στις αρχές ότι πρόκειται για ατύχημα. 

Ο 17χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα, ενώ μαζί του φέρεται να ήταν ο 14χρονος αδελφός του, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Δολοφονία 17χρονου Μάνδρα: Τι λέει ο πατέρας και ο 14χρονος αδελφός του

Μάνδρα: Τι κατέθεσε ο 14χρονος και ο πατέρας του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος και ο 14χρονος αδελφός του πήγαν στις 11:00 το πρωί στη στάνη της οικογένειας. Έκατσαν εκεί για περίπου μια ώρα και στη συνέχεια έφυγαν για να βοσκήσουν τα ζώα. Ο ένας αδερφός πήρε τα πρόβατα, ο άλλος τα κατσίκια και οι δρόμοι τους χώρισαν, όπως συνέβαινε κάθε μέρα.

Κανονικά θα επέστρεφαν στις 16:00 το απόγευμα, όταν θα τελείωνε η βοσκή και θα συναντούσαν τον πατέρα τους. Ο 14χρονος εμφανίστηκε την ώρα που είχε προγραμματιστεί, όμως ο 17χρονος εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα νεκρός με τραύμα από καραμπίνα. 

Μάνδρα: Νεκρός από πυροβολισμό 17χρονος - Καταθέτει ο αδελφός του

Μάνδρα: Πληροφορίες για προστριβές μέσα στην οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μέσα στην οικογένεια με τα εννέα παιδιά υπήρχαν προστριβές και αντιδικίες και η κατάσταση που επικρατούσε δεν ήταν καλή. Μάλιστα φέρεται να είχε γίνει και καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι της οικογένειας. 

Παράλληλα, οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν εντοπίσει μια θήκη που βρέθηκε στη στάνη της οικογένειας από τη Μάνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για θήκη καραμπίνας ή όχι. Ο πατέρας του φέρεται να κατέθεσε πάντως ότι δεν κατέχει κυνηγετική καραμπίνα.

Μάνδρα: «Υπήρχαν προστριβές και αντιδικίες στην οικογένεια του 17χρονου»

Ο 17χρονος εντοπίστηκε μπρούμυτα με τραύματα στην πλάτη, κοντά τον αυχένα από καραμπίνα, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κάλυκας. Ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο και θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top