Κρήτη: Σοκάρουν οι εικόνες από τα χαλάσματα - Έψαχναν τη μητέρα 4 ώρες

Σε σοκ πατέρας και παιδί - Πώς έγινε η τραγωδία

Νεκρή ανασύρθηκε η 45χρονη μητέρα από τη Λιθουανία μέσα από τα ερείπια του ενοικιαζόμενου δωματίου / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Δε χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν ένας βράχος καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σητεία, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. Ο γιος και ο σύζυγός της σώθηκαν από θαύμα μέσα από τα χαλάσματα.

Λασίθι: Βράχος καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Νεκρή μια μητέρα

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Αγιά Φωτιά κόβουν την ανάσα. Ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό, έπεσε σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταπλάκωσε μια οικογένεια τουριστών από τη Λιθουανία που βρίσκονταν στο νησί για διακοπές.

νεκρή γυναίκα από κατολίσθηση

Η 45χρονη μητέρα ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τα ερείπια του ενοικιαζόμενου δωματίου / Φωτογραφία cretapost

τραγωδία Κρήτη

Οι διασώστες, που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες, χρειάστηκαν περισσότερο από τέσσερις ολόκληρες ώρες για να εντοπίσουν την 45χρονη μητέρα που είχε κυριολεκτικά θαφτεί κάτω από τα ερείπια. Τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μετά από μια αγωνιώδη προσπάθεια των διασωστών να την απεγκλωβίσουν.

βράχος ενοικιαζόμενα Κρήτη

βράχος Κρήτη 2

Ο 9χρονος γιος του θύματος απεγκλωβίστηκε μετά από αρκετή ώρα, καθώς το πόδι του είχε «κολλήσει» στα ερείπια και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν ο πρώτος που κατάφερε να απεγκλωβιστεί και σύμφωνα με το cretapost ήταν εκείνος που κάλεσε σε βοήθεια, την ώρα που προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει τα μέλη της οικογένειάς του μέσα στον σωρό από μπάζα.

Πατέρας και γιος βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το τελευταίο βράδυ των διακοπών τους μετατράπηκε σε τραγωδία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top