Θεσσαλονίκη έγκλημα: Βρέθηκε κρυμμένο ένα σκεπάρνι στο μπαλκόνι

Ο καβγάς πριν βρεθεί νεκρός ο 41χρονος και τα ουρλιαχτά της μάνας

Γείτονες αποκάλυψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τους καβγάδες που είχε ο 41χρονος με τον πατέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε νεκρός ένας 41χρονος. Δίπλα του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του. 

Πριν βρεθεί ο άνδρας νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τη μητέρα του, η γειτονιά είχε σηκωθεί στο πόδι από έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα του. 

Νεκρός 41χρονος στη Θεσσαλονίκη - Βασικός ύποπτος ο πατέρας του

Η οικογένεια ζούσε στη γειτονιά της οδού Ομήρου τα τελευταία είκοσι χρόνια και οι καβγάδες ήταν πολύ συχνοί ανάμεσα στον 41χρονο και τους γονείς του. 

Στο παρελθόν μάλιστα είχε ειδοποιηθεί μέχρι και η αστυνομία από τους γείτονες που είχαν τρομάξει από τις φωνές των δυο ανδρών. 

Θεσσαλονίκη έγκλημα

Το διαμέρισμα, όπου δολοφονήθηκε ο 41χρονος στη Θεσσαλονίκη - Thesstoday.gr

Αιτία για τους συχνούς καβγάδες μεταξύ του 41χρονου και των γονιών του ήταν το γεγονός ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών και τους ζητούσε συνεχώς χρήματα. 

Σύμφωνα με γειτόνισσα που μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τους τελευταίους μήνες είχε επιστρέψει στο πατρικό του κι έμενε εκεί, με αποτέλεσμα οι καβγάδες να είναι ακόμα πιο συχνοί. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας είχε αγοράσει μια μηχανή, την οποία ο γιος τράκαρε πριν από ένα μήνα και μάλιστα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να φορέσει γύψο. Αυτό το περιστατικό ήταν αφορμή ακόμη περισσότερων καβγάδων στο σπίτι.

Θεσσαλονίκη: «Ακούσαμε μια γυναίκα να ουρλιάζει»

«Χθες το απόγευμα ακούσαμε μια γυναίκα που ούρλιαζε, ήταν η σύζυγος και η μητέρα του 41χρονου», ανέφερε γειτόνισσα.

«Υπήρχαν συνέχεια φασαρίες και ερχόταν η αστυνομία. Γενικά γινόταν χαμός στο διαμέρισμα και πριν από λίγο καιρό ο γιος ήθελε να πηδήξει από το μπαλκόνι», είπε μια άλλη γειτόνισσα στην εκπομπή.

«Λυπάμαι την γειτόνισσα και φιλενάδα μου. Ο γιος της συνέχεια έκανε φασαρία στους δρόμους και το σπίτι, δεν είχε ησυχία αυτή η οικογένεια. Ο άντρας της είναι σοβαρά άρρωστος, δεν άντεξε και θόλωσε και αυτός. Η φίλη μου μου έλεγε πως ο γιος της έκανε φασαρίες γιατί ζητούσε λεφτά για ναρκωτικά», ανέφερε η κυρία Μυροφόρα, φίλη της μητέρας. «Εχθές το απόγευμα που γύρισε από τη δουλειά, βρήκε αναίσθητο τον άντρα της και τον γιο τους μέσα στα αίματα. Ξεκίνησε να ουρλιάζει και δεν σταματούσε, παιδί της ήταν ό,τι κι αν έκανε», συμπλήρωσε.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ένα σκεπάρνι – Εξετάζεται αν είναι το όπλο του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 41χρονου είναι ο πατέρας του, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν στο μπαλκόνι, επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι, το οποίο εξετάζεται αν είναι το όπλο του εγκλήματος. 

Μέσα στη μέρα θα διενεργηθεί επίσης και η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 41χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top