Τη βίαζε και την απειλούσε με πιτ μπουλ - Η Κατερίνα περιγράφει όσα έζησε

«Όσο παιρνούσαν οι ώρες έχανα τις αισθήσεις μου»

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 45χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, τον Μάρτιο του 2017, ένας 49χρονος άνδρας την κράτησε έγκλειστη στο σπίτι του, τη βίασε κατ΄επανάληψη και την απειλούσε με το πιτ μπουλ που είχε.

Θεσσαλονίκη: Την απειλούσε με πιτ μπουλ και τη βίαζε

«Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Κάθε φορά το πιτ μπουλ μου γρύλιζε», δήλωσε η Κατερίνα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η γυναίκα έμενε στην Αθήνα και έναν χρόνο πριν είχε πάρει διαζύγιο. Γνωρίστηκε με τον 49χρονο μέσω Facebook και μετά από έναν χρόνο συνομιλίας  μέσω διαδικτύου, αποφάσισε να πάει να τον επισκεφτεί και να τον γνωρίσει από κοντά, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της.

Ποτέ δεν μου έδειξε κάτι για να τον φοβάμαι. Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Η διαδικτυακή επικοινωνία μας ήταν φιλική και στοργική. 

πιτ μπουλ βιασμός

Η τετ α τετ συνάντηση - Πώς την παγίδευσε

Όταν αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσει τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει. Όπως είπε η Κατερίνα στην εκπομπή, δεν πήγε ο ίδιος να την βρει, αλλά την προέτρεψε να πάει εκείνη στην περιοχή του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, όταν έφτασε στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού, συνειδητοποίησε ότι ήταν ένας άλλος άνθρωπος.

Εμφανισιακά ήταν διαφορετικός από τις φωτογραφίες που είχε στο Facebook, οι οποίες ήταν παλιότερες.

Αμήχανη και έκπληκτη του πρότεινε να πάνε σε κάποιον εξωτερικό χώρο για να μιλήσουν και να γνωριστούν. Εκείνος όμως επέμενε να πάνε πρώτα από το σπίτι του για να αφήσει τα πράγματά της. Αν και δεν ήθελε να μπει στο σπίτι του, με την απειλή του πιτ μπουλ την ανάγκασε να μείνει. 

Εκεί ξεκίνησε και ο εφιάλτης της. Για σχεδόν 24 ώρες τη βίαζε και την απειλούσε. Τελικά την επόμενη ημέρα το πρωί την άφησε να φύγει, όμως πρόλαβε να αποθηκεύσει όλες τις τηλεφωνικές επαφές της και άρχισε να στέλνει προσβλητικά μηνύματα σε όλους τους γνωστούς της.

«Όσο παιρνούσαν οι ώρες έχανα τις αισθήσεις μου. Αισθανόμουν ότι δε θα επιβιώσω από αυτή την κατάσταση. Παρακαλούσα να ζήσω για να δω το παιδί μου... Μετά από ώρες με σήκωσε, μου μάζεψε τα πράγματα για να φύγω. Πριν φύγω, μου τράβηξε το χέρι και θέλησε να πάρει το δαχτυλίδι μου. Το πήρε με το ζόρι και το έβαλε σε ένα κουτί που ήταν γεμάτο με γυναικεία δαχτυλίδια», περίεγραψε η 45χρονη συγκλονισμένη.

Εικάζεται ότι τα δαχτυλίδια αυτά είναι γυναικών που υπήρξαν και αυτές θύματά του. Ωστόσο ποτέ δεν έγινε έρευνα στο σπίτι του.

Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top