Ημαθία: «Ξέσπασε στο γκάζι. Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του ο 28χρονος»

Άλλαξε τις φωτογραφίες του στα social media για να μην αναγνωρίζεται

Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και άφησε στον δρόμο αβοήθητη την οικογένεια στην Ημαθία / Βίντεο ΣΚΑΙ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο στην Ημαθία, όπου μια 15χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της, ενώ χαροπαλεύει η αδελφή και η μητέρα της.

Ημαθία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες - «Ψάξτε την αδερφή μου, είναι πεταμένη»

Ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και άφησε στον δρόμο αβοήθητη την οικογένεια στην Ημαθία, ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία», ο οδηγός του τροχαίου, ύστερα από μαρτυρίες των κάτοικων της Παλαιόχωρας Ημαθίας, είναι ένας 28χρονος Ρομά που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα.

Ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και άφησε στον δρόμο αβοήθητη την οικογένεια στην Ημαθία, ταυτοποιήθηκε από τις αρχές / Φωτογραφία vergiotis.gr

Ο νεαρός οδηγός αγόρασε πριν από περίπου 15 μέρες το αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δύο κόρες της, 12 και 15 ετών.

Τροχαίο στην Ημαθία: Μόνος του κήδεψε την 15χρονη κόρη του ο πατέρας

«Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του. Ξέσπασε στο γκάζι»

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο ίδιο Μέσο, ο 28χρονος είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας Ημαθίας τον είχαν δει αρκετές φορές να «τρέχει» με το αυτοκίνητο μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (21/10) όπου σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο, ο 28χρονος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, καθώς είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του. «Μάλωσε άγρια με τη γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε στο γκάζι», λέει χαρακτηριστικά στο ίδιο μέσο κάτοικος της περιοχής.

Ο οδηγός του τροχαίου, ύστερα από μαρτυρίες των κάτοικων της Παλαιόχωρας Ημαθίας, είναι ένας 28χρονος Ρομά που ζει και αυτός στον ίδιο συνοικισμό με τα θύματα  / Φωτογραφία vergiotis.gr

Τροχαίο στην Ημαθία: Σε σταθερή κατάσταση η 12χρονη

Άλλαξε τις φωτογραφίες στα social media ο οδηγός 

Ο 28χρονος οδηγός δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές, αν και έχει ταυτοποιηθεί. Μάλιστα, μετά το θανατηφόρο τροχαίο, άλλαξε τις φωτογραφίες του στα στα social media, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται. 

Την ίδια ώρα, χαροπαλεύει η 37χρονη μητέρα και η 11χρονη κόρη της. Καμία από τις δύο δεν έχει μάθει τα τραγικά νεά για τον θάνατο της 15χρονης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top