Τροχαίο στην Ημαθία: Μόνος του κήδεψε την 15χρονη κόρη του ο πατέρας

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα με τη 12χρονη κόρη

Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδερφή της 15χρονης μετά το τροχαίο στην Ημαθία όπου τις παρέσυρε και τις εγκατέλεψε οδηγός αυτοκινήτου το βράδυ της Παρασκευής/Βίντεο: OPEN

Βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας ο θάνατος του 15χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία. Αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς, και συγκεκριμένα μία μητέρα με τα δύο παιδιά της. To απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι της αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τροχαίο στην Ημαθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε μάνα με τα δύο παιδιά της

Το σημείο του τροχαίου/Φωτό από veriotis.gr

Φωτό από veriotis.gr

Μόνος του κήδεψε το παιδί του ο πατέρας- Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η μάνα με την άλλη κόρη

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού ο οποίος κηδεύσε το παιδί του μόνος του. Η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ  μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το σημείο του τροχαίου/Φωτό από veriotis.gr

Το σημείο του τροχαίου/Φωτό από veriotis.gr
 

Η 12χρονη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η 37χρονη μητέρα της, η οποία χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς παρουσιάζει επιπλοκές.

Ο οδηγός τις παρέσυρε και τις εγκατέλειψε-Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα

Την ίδια ώρα, η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινούταν ο οδηγός του μαύρου ΙΧ την ώρα που παρέσυρε την άτυχη οικογένεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία στην Ημαθία

«Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης.

Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος».

Πηγή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top