Κόρινθος: «Φοβάμαι τι θα γίνει αν βγει από τη φυλακή»

Συγκλονίζει η 28χρονη μητέρα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης μίας μητέρας 28 ετών από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο φέρνει στο φως το Star.

Η πρώτη γνωμάτευση των γιατρών δείχνει τραύματα της γυναίκας στο κεφάλι, τα μάτια και τον ώμο.

Το θύμα δηλώνει στο Star ότι μετά την προφυλάκιση του 33χρονου νιώθει ασφαλής αλλά φοβάται για τη ζωή της αν αλλάξει κάτι.

Κόρινθος: «Νιώθω τυχερή που μπορώ και σας μιλάω» - Συγκλονίζει η 28χρονη

Η 28χρονη μητέρα από την Αλμυρή Κορίνθου με όσο κουράγιο της είχε μείνει την ημέρα που κακοποιήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της πήγε στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν μετά από  προτροπή των δικών της ανθρώπων

Έμεινε επτά ώρες στα επείγοντα λαμβάνοντας άμεσα αγωγή. Η γνωμάτευση των γιατρών έδινε και το μέγεθος των  σοβαρών τραυμάτων που της είχε προκαλέσει ο 33χρονος  ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση βιασμό και αρπαγή της κοπέλας.

κορινθος

Δέκα σχεδόν μέρες  μετά και ενώ ο 33χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί η μητέρα αναρρώνει από τα τραύματά της. Όπως αποκάλυψε στο Star τώρα νιώθει ήσυχη 

«Νιώθω ασφαλής  που έχει προφυλακιστεί αλλά φοβάμαι τι θα γίνει αν αλλάξουν τα πράγματα» λέει η άτυχη γυναίκα.

«Ψυχικά είναι σοκαρισμένη. Επανέρχεται σιγά σιγά. Τις πρώτες ημέρες μου μίλαγε και έκλαιγε τώρα έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία είναι και πιο ήρεμη και για τα παιδιά της. Ζούσε μέσα στον φόβο μέχρι και πολύ πρόσφατα. Τώρα νιώθει πιο δυνατή και νομίζω ότι ήταν καθοριστικό ότι πήγαμε από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα» λέει η δικηγόρος της 28χρονης.

Κόρινθος: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης - «Αν είχα όπλο θα το τραβούσα!»

Οι αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση όχι μόνο για τα χτυπήματα αλλά και για τον βιασμό που καταγγέλλει η 28χρονη μητέρα. Ο 33χρονος τον αρνείται και δηλώνει μετανιωμένος για τα χτυπήματα στην μητέρα των παιδιών του.

«Δηλώνει μέχρι σήμερα αθώος και ότι δεν έχει διαπράξει το αδίκημα του βιασμού και της αρπαγή. Έχουμε κάνει αίτημα για να εξεταστούν οι μάρτυρές μας οι οποίοι ξέρουνε κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση» λέει η δικηγόρος του 33χρονου.

Φρίκη στην Κορινθία: «Ήθελε να με χτυπήσει πριν τη βάπτιση της κόρης μας»

Η υπόθεση ερευνάται ακόμα από τις αρχές ενώ μάρτυρες προτείνει και η πλευρά της καταγγέλλουσας κυρίως για την συστηματική κακοποίηση που όπως ισχυρίζεται δεχόταν .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top