Θεσσαλονίκη: Το λάθος που οδήγησε στο φιάσκο της ληστείας

Προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη οι ληστές

Ένα λάθος των ληστών ήταν αυτό που οδήγησε στο φιάσκο της ληστείας σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη και στη σύλληψή τους. 

Θεσσαλονίκη: Ληστές ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα μαζί με τον υπάλληλο

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι τέσσερις δράστες, στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν την κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τις κινήσεις στον χώρο του καταστήματος, προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν τα ρολά ασφαλείας και να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό της επιχείρησης. 

Θεσσαλονίκη: Οι ληστές παρίσταναν τους αστυνομικούς

Οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας αεροβόλο όπλο και μαχαίρια. Έδεσαν με tie wrap τον υπάλληλο, ενώ για να μην κινήσουν υποψίες, προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα με τα διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.

ληστεία Θεσσαλονίκη

Οι τέσσερις δράστες προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη στην προσπάθειά τους να απενεργοποιήσουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες. 

Πρόκειται για τρεις Έλληνες (Ρομά) κι έναν Αλβανό, στην κατοχή των οποίων, εκτός από τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, βρέθηκαν επίσης ένα γκλοπ και μία συσκευή ασυρμάτου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία - μεταξύ άλλων - για απόπειρα ληστείας, αντιποίηση της Αρχής, σωματική βλάβη, παραβάσεις του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top