Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης - Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και νοσηλευόταν διασωληνωμένος

Τρεις παρασύρσεις ανηλίκων σε μια ημέρα στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο Mega

Πέθανε τελικά ο 16χρονος ποδηλάτης που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Θεσσαλονίκη, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Οι γονείς του παιδιού δωρίζουν τα όργανά του.

Θεσσαλονίκη: «Μάχη» για τη ζωή του δίνει 16χρονος ποδηλάτης

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 16χρονος Μιχάλης που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την περασμένη εβδομάδα, όταν παρασύρθηκε με το ποδηλάτό του από αυτοκίνητο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα στους γονείς του, εκείνοι επέδειξαν μεγαλείο ψυχής και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, προκειμένου να σωθούν άλλοι συνάνθρωποί τους.

Θεσσαλονίκη: 

Οι συμμαθητές του αδικοχαμένου Μιχάλη στο 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι ο φίλος τους «έφυγε» από τη ζωή.

Σήμερα το πρωί, οι μαθητές του σε συνεννόηση με τους καθηγητές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στη γειτονιά τους για τη σωστή οδική συμπεριφορά, αφιερωμένη στον συμμαθητή τους.

Μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου δεν άντεξε και «λύγισε», ξεσπώντας σε κλάματα, την ώρα που μιλούσε στο thestival για τον συμμαθητή της: «Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες, που προστατεύουν εμάς», είπε με δάκρυα στα μάτια.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top