Αχαρνές: Έσπασε τζάμι και έπεσε στο κεφάλι μαθήτριας

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της

Παρ' ολίγον τραγωδία θα σημειωνόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών. Έσπασε τζάμι παραθύρου του πρώτου ορόφου και έπεσε στο κεφάλι μαθήτριας.

Η μαρτυρία της μητέρας της στον Γιάννη Σωτηρόπουλο συγκλονίζει. «Με παίρνει τηλέφωνο η κόρη μου και μου λέει: ‘Μαμά, έλα να με πάρεις από το σχολείο, δεν είναι κάτι σοβαρό μην τρομάξεις, έπεσε ένα τζάμι πάνω στο κεφάλι μου από τον πρώτο όροφο!’ Εγώ ταράχτηκα, έφυγα αμέσως με το μικρό αγκαλιά, πήρα και το σύζυγό μου και πήγαμε στο σχολείο».

τζαμι αχαρνες

«Ήτανε ραγισμένο η σπασμένο το τζάμι, ένα από τα δύο δεν θυμάμαι καλά και έτσι όπως το κλείσανε το παράθυρο έσπασε το τζάμι έπεσε πάνω στο κεφάλι της κοπέλας. Ευτυχώς αυτή άκουσε τον τοίχο καλύφθηκε και τραυματίστηκε στο κεφάλι» περιγράφει μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αχαρνών.

Σε φωτογραφίες - ντοκουμέντο του Star φαίνεται ένα μεγάλο κομμάτι τζαμιού, από παράθυρο διαδρόμου στον πρώτο όροφο του σχολείου, το οποίο έσπασε και προσγειώθηκε στο κεφάλι της 15χρονης που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο προαύλιο.

τζαμι μαθητρια

τζαμι

Όπως κατήγγειλε η μητέρα η διεύθυνση του σχολείου δεν κάλεσε ασθενοφόρο και μόνη της μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από καθαρή τύχη φαίνεται τελικά πως το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Δεν δικαιολογείται να υπάρχει ραγισμένο τζάμι είναι από τα πρώτα που θα έπρεπε να ελέγξει ο δήμος» λέει η μητέρα της άτυχης μαθήτριας.

Για δεύτερη μέρα το 1ο επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών τελεί υπό κατάληψη, με αφορμή τον τραυματισμό της μαθήτριας από το τζάμι.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχει εξασφαλιστεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει» λέει η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

τζάμι αχαρνές

Για τις καταγγελίες για τα ραγισμένα τζάμια στο 1ο ΕΠΑΛ το STAR επικοινώνησε με την αρμόδια αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, η οποία δήλωσε ότι από τη διεύθυνση του σχολείου δεν έχει δεχθεί κανένα αίτημα για αντικατάσταση επικίνδυνων τζαμιών. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top