Δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Μπιμπίλας- Πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης

«Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Ένταση προκλήθηκε και σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την διάρκεια εξέτασης του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά τριών συναδέλφων του.

«Ντροπή σου, λες ψέματα!» - Ένταση ανάμεσα σε Σπύρο Μπιμπίλα - Ελπίδα Νίνου

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση κατά τη διάρκεια της δίκης, αφού σημειώθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου. Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια της υπεράσπισης να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του μάρτυρα. 

Συγκεκριμένα, η κ. Πακιρτζίδου προσκόμισε στην έδρα δημοσίευμα στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή.

Πέτρος Φιλιππίδης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Κική Πακιρτζίδου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους συνηγόρους υπεράσπισης, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Κική Πακιρτζίδου / Eurokinissi

Τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξερράγη κι απευθυνόμενος στη συνήγορο της είπε «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;» κι έβγαλε από την τσέπη του κάποια λαχεία. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την περασμένη Παρασκευή η κ. Πακιρτζίδου τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι.

Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα.

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη παραδέχθηκε ότι όντως κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά για να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας του πελάτη της, κάτι που δεν είναι σωστό. 

Τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ αντέδρασε και πάλι και πέταξε τα λαχεία προς τη συνήγορο. 

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίαση του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα η πρόεδρος πριν διακόψει είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Σπύρου Μπιμπίλα ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε μία αδιαθεσία. Η Πρόεδρος της έδρας τον ρώτησε αν θα ήθελε να αποχωρίσει από τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο ο ηθοποιός προτίμησε να παραμείνει. 

Δίκη Φιλιππίδη: «Ήταν προκαθορισμένο το ραντεβού Μπιμπίλα - Πακιρτζίδου»

Αναφερόμενος στο τραπέζι που έγινε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τα λαχεία που πέταξε στη συνάδελφό του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, μετά το πέρας της διαδικασίας:

«Συναντήθηκε με τη συνάδελφό μου στη Θεσσαλονίκη. Προκαθόρισαν από κοινού το ραντεβού και δεν έγινε καμία προσπάθεια επιρροής του κ. Μπιμπίλα. Άλλωστε και ο ίδιος δεν είπε ότι έγινε προσπάθεια να επηρρεάσει την κατάθεσή του. Εάν του έκανε και δώρο κάποια λαχεία, ε δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να εξαγοράσει έτσι κάποιος την κατάθεσή του», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τη συνάντηση Μπιμπίλα - Μπακιρτζίδου / Βίντεο star.gr - Ανέστης Συμεωνίδης

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ΄αντιπαράσταση εξέταση Νίνου - Μπιμπίλα

Η εισαγγελέας απέρριψε την κατ' αντιπαράσταση εξέταση της Ελπίδας Νίνου και του Σπύρου Μπιμπίλα που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, καθώς θεωρεί ότι θα επιμείνουν στις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα, το προεδρείο κατά πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα με 5-2 ψήφους κατά. 

«Η Νίνου απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι έμενε για τα χρήματα. Διαψεύδει το περιστατικό με το τηλέφωνο στο Μπιμπίλα για εξωσυζυγική σχέση της φίλης του γιου του Φιλιππίδη με τον κατηγορούμενο, μας τα είπε», υποστήριξε ο πρόεδρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top