Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που ασελγούσε σε παιδιά

Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Στη φυλακή οδηγείται με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 62χρονος συνταξιούχος δάσκαλος και παρουσιαστής εκπομπών σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία. 

Συνελήφθη συνταξιούχος δάσκαλος στην Πελοπόννησο για παιδική πορνογραφία!  

Ο 62χρονος συνελήφθη μετά από την καταγγελία μιας γυναίκας. Όπως είπε στις Αρχές, ο κατηγορούμενος έστειλε σε συγγενικό της πρόσωπο φωτογραφίες της ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη και παράλληλα ζητούσε παρόμοιες έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

παρουσιαστής παιδική πορνογραφία

Μετά από ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα του αποστολέα, ενώ διαπιστώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 CD , 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 usb και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων, απολογήθηκε σήμερα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top