Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκινά η διαδρομή του «Ράλλυ των Θεών»

Φαντασμαγορική πρεμιέρα - Μεταδίδεται σε 150 χώρες

Πρεμιέρα για το Ράλλυ Ακρόπολις 2022 - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Η διοργάνωση Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Το «Ράλλυ των Θεών» κάνει πρεμιέρα με μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αττική. 

Σημειώνεται ότι η πίστα στο ΟΑΚΑ έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη διοργάνωση και πρόκειται να προσφέρει μοναδικές εικόνες οι οποίες θα μεταδοθούν σε 150 χώρες στον κόσμο και θα τις παρακολουθήσουν πάνω από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η διοργάνωση θα αποτελέσει τεράστια διαφήμιση για την Ελλάδα που θα προβληθεί στις οθόνες όλου του κόσμου.

Μάνος και Κώστας Στεφανής έτοιμοι για την εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εντυπωσιακή πίστη θα φιλοξενήσει το πέρασμα 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων σε ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ. Το Ράλι Ακρόπολις περιλαμβάνει 16 ειδικές διαδρομές, μήκους 303,3 αγωνιστικών χιλιομέτρων. 

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια διαδρομή ακολούθησε χθες Τετάρτη κι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο φορώντας μάλιστα ειδική αγωνιστική στολή. Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος είναι παρών στην έναρξη της διοργάνωσης, δήλωσε ενθουσιασμένος αλλά και...ζαλισμένος.

Έργα στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις

Λόγω της διεξαγωγής της υπερειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή πέριξ του ΟΑΚΑ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος του αγώνα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στην απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στους δρόμους που βρίσκονται στην περιοχή του σταδίου. 

M-Sport Ford WRT: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της για το Ράλλυ Ακρόπολις

Σημειώνεται ότι ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής της εκπομπής TRACTION συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις.

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top