Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς Ρούλας - Μάνου

Η εισαγγελία ζητά να οριστούν πραγματογνώμονες

Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρούλας - Μάνου για τη σπιτονοικοκυρά / Βίντεο από το δελτίο του Star (16/5)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η εισαγγελία Πατρών διορίζει δύο πραγματογνώμονες για τον θάνατό της. Τι αναφέρει η δικογραφία για την υπόθεση.

Πάτρα: Τα τέσσερα θολά σημεία στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Στα χέρια της ασφάλειας Πατρών επέστρεψε μετά την εισαγγελία η δικογραφία που αφορά τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρας – Θεοδωροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η εισαγγελία ζητά να διοοριστούν δύο πραγματογνώμονας, που θα ερευνήσουν τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Πάτρα - σπιτονοικυρά

Συγκεκριμένα, διορίστηκαν ένας νευρολόγος και ένας παθολόγος που θα εξετάσουν τον ιατρικό φάκελο της σπιτονοικοκυράς, προκειμένου να διερευνήσουν εάν η γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα: Τι αναφέρει η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο pelop.gr, από τις καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών και συγγενών που κλήθηκαν να καταθέσουν στις Αρχές για το πώς πέθανε η σπιτονοικοκυρά, προκύπτει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια και φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πάτρα: Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρούλας - Μάνου για τη σπιτονοικοκυρά

Η εισαγγελία είναι εκείνη που θα αποφανθεί για την τύχη της δικογραφίας. Εάν υπάρξει έστω και μια υπόνοια για εγκληματική ενέργεια στην περίπτωση της σπιτονοικοκυράς αναμένεται να ασκηθούν διώξεις. 

Πάντως, το πρώην ζεύγος Δασκαλάκη δεν κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνουν γνωστές οι πρωτοβουλίες του εισαγγελέα για την οριστική τύχη της δικογραφίας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top