Δεν της δίνουν τη σύνταξή της επειδή στο ΙΚΑ τη θεωρούν νεκρή!

Εμφανίστηκε μπροστά τους, όμως εκείνοι επιμένουν ότι... έχει πεθάνει

Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Απίστευτη ταλαιπωρία για μια γυναίκα, η οποία όταν πήγε να ρωτήσει στο ΙΚΑ γιατί της ζητούν να επιστρέψει δύο καταβληθέντα ποσά από τη σύνταξή της και της απάντησαν ότι είναι «νεκρή».

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε ο σύζυγος της γυναίκας, στις 31 Αυγούστου πήγε να πάρει τη σύνταξή της, όμως δεν είχε καταβληθεί το ποσό. Όταν πήγε στο ΙΚΑ Δράμας να ρωτήσει για ποιον λόγο δεν μπήκε η σύνταξη, της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες. «Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι τη σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχει συνωνυμία, η γυναίκα μου άρχιζε και έκλαιγε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

«Εγώ είμαι η "νεκρή" και είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή. Το δημαρχείο έστειλε έναν κωδικό στο ΙΚΑ, το ΙΚΑ δε διασταύρωσε ότι δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου μου; Και καλά, οι τρεις συντάξεις, γιατί δεν βάλανε και τα έξοδα κηδείας μου; Είχα σκοπό να πάω να κάνω και κόλλυβα να τους πάω! Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου, είναι κωμικοτραγικό. Την ημέρα που το έμαθα έκανα τα 3μηνα του πεθερού μου», είπε από την πλευρά της η κ. Πόπη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top