Αχαρνών: «Ζούσαμε πάνω από ωρολογιακή βόμβα»

Κτίριο κάηκε στην πυρκαγιά που ξεκίνησε σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου

Σοκάρουν οι περιγραφές των κατοίκων που έχασαν τα υπάρχοντά τους στις φλόγες - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου που κόντεψε να τινάξει στον αέρα την οδό Αχαρνών.

Οι ένοικοι σήμερα πήγαν να μαζέψουν όσα πράγματα γλίτωσαν από τη φωτιά και ψάχνουν για σπίτι αφού το μισό κτίριο κάηκε.

Ο Γιάννης Ευστάθιου έκανε αυτοψία κα κατέγραψε με την κάμερα του Star τις καταστροφές.

αχαρνών έκρηξη

Κόλαση φωτιάς Αχαρνών: Συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή των εκρήξεων

«Κάηκαν τα υπάρχοντα μας κάηκαν τα χρήματα μας γλίτωσαν τα τσικνισμένα ρούχα αυτή είναι η κατάσταση, δεν έχουμε να φάμε μια τυρόπιτα» συγκλονίζει κάτοικος του κτιρίου.

Ζούσαν για χρονιά πάνω από μια ωρολογιακή βομβά. Τώρα που η βομβά έσκασε είναι αναγκασμένοι να βρουν καινούριο σπίτι αφού όλα έγιναν σταχτή. Αναμεσά στους ενοίκους της πολυκατοικίας είναι και η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη η οποία απεγκλωβίστηκε  από τις φλόγες, τους τοξικούς καπνούς και τις απανωτές εκρήξεις.

«Ήμουν σπίτι με φιλικό ζευγάρι. Ακούσαμε ένα τεράστιο μπαμ και βγήκαμε στο μπαλκόνι. Ανεβαίνουμε στην ταράτσα και πηδάμε στη διπλανή πολυκατοικία. Ευτυχώς γιατί αν κατεβαίναμε κάτω θα καιγόμασταν» σοκάρουν οι περιγραφές της κ. Τσαγγάνη.

Έκρηξη αχαρνων
Συνολικά 21 διαμερίσματα έχει η πενταόροφη πολυκατοικία. Το ισόγειο, ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν καεί σχεδόν ολοκληρωτικά ενώ και τα διαμερίσματα  των άλλων οροφών έχουν υποστεί ζημίες.  

Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς στο κατάστημα με τις φιάλες και αν τηρούνταν όλα τα προβλεπόμενα μετρά ασφάλειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top