Πάτρα: O «εφιάλτης» του ανθρώπου που αγόρασε το σπίτι της Πισπιρίγκου

«Δε μπορώ να μένω μέσα σε αυτό το σπίτι και να βλέπω τα κουκλάκια»

Η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται γι΄αυτούς αναμένεται να οδηγηθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. 

Πισπιρίγκου: Κατέθεσαν οι πρώτοι μάρτυρες για Μαλένα και Ίριδα

Την ίδια ώρα στην Πάτρα, ο αγοραστής του πατρικού σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου ζει έναν εφιάλτη, καθώς δεν αντέχει να βλέπει τα παιχνίδια των αδικοχαμένων παιδιών, όπως είπε με δάκρυα στα μάτια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ:

Δεν μπορώ να μένω μέσα σε αυτό το σπίτι και να βλέπω τα κουκλάκια. 'Εχω και εγώ εγγόνια… Τα βλέπετε.. Θυμάμαι τα παιδάκια και τρελαίνομαι, δεν αντέχω.   

«Ζω από τον Μάιο εδώ μέσα, ζω μια τραγωδία», πρόσθεσε.

σπίτι Ρούλας Πισπιρίγκου 2

σπίτι Ρούλας Πισπιρίγκου

σπίτι Ρούλας Πισπιρίγκου Πάτρα 3

σπίτι Ρούλας Πισπιρίγκου Πάτρα 6

Το σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήδη νοικιάστηκε σε δυο φοιτήτριες.

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Με τις πρώτες δύο καταθέσεις ξεκίνησε σήμερα η ανάκριση για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή που καταλογίζουν οι αρχές στην 34χρονη, προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η 35η τακτική ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου που χειρίζεται την δικογραφία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους τής 3,5 ετών Μαλένας, στις 13 Απριλίου 2019, και της μόλις έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021, έλαβε σήμερα πολύωρες κρίσιμες καταθέσεις προκειμένου να σχηματίσει την δική της πεποίθηση όσον αφορά τα ποινικά αξιοποιήσιμα επιστημονικά δεδομένα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τής οικογένειας Δασκαλάκη .

Πρώτη κατάθεση που ελήφθη από την κυρία Τζωρτζάτου, ήταν αυτή της ιατροδικαστή Χριστίνας Τσάκωνα.  Η ιατροδικαστής που έκανε την πρώτη γνωμάτευση μετά τον θάνατο της Μαλένας φέρεται να απέδωσε τον θάνατο του παιδιού, που κατέληξε εντός της ογκολογικής μονάδας του Νοσοκομείου «Ελπίς», σε ηπατική ανεπάρκεια.

Δεύτερος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα είναι ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, ο οποίος μετά από επιστημονική έρευνα που διενέργησε φαίνεται να εντόπισε ευρήματα που αποδίδουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη σε βίαιη ασφυξία.

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμούς και έτσι αύριο ενώπιον της κυρίας Τζωρτζάτου θα καταθέσουν ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης, καθώς και ο έτερος ιατροδικαστής που συνυπογράφει το πόρισμα που παραδόθηκε στην Εισαγγελία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κ. Νίκος Καλόγρηας. Κατάθεση επίσης αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστής, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα που διενέργησε νεκροψία-νεκροτομή για τον θάνατο της Ίριδας.

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top