Σε απόγνωση πατέρας στη Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι για τη ζωή της κόρης μου»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας μια 18χρονη

Σοκ προκαλεί η κατάθεση  μίας κοπέλας μόλις 18 ετών η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφο της ανήμερα του Δεκαπεντάγουστου στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της φοβάται για τη ζωή της κοπέλας και ζητά απο τη Δικαιοσύνη να τιμωρηθεί ο δράστης.

Του πέρασαν χειροπέδες για ξυλοδαρμό - Τον κατήγγειλαν κόρη και σύζυγος

Θεσσαλονίκη: «Με κλώτσησε και με τραβούσε απο τα μαλλιά...»

«Με κλώτσησε και με τραβούσε απο τα μαλλιά...» ήταν τα πρώτα λόγια της 18χρονης στους αστυνομικούς μετά την επίθεση που δέχτηκε απο τον σύντροφό της έπειτα από καυγά. 

Μία επίθεση που έγινε στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι.

Βόλος: Δεν τον άφηνε να βλέπει το κινητό της και απείλησε να τη σκοτώσει!

Το κορίτσι εξαιτίας των τραυμάτων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου που ο σύντροφός της φερόταν να την κακοποιούσε. Τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της ζήτησαν αμέσως την ποινική του δίωξη και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Ωστόσο, από την χθεσινή συνεδρίαση απόντες ήταν τόσο το θύμα όσο και ο δράστης. Η κοπέλα τελευταία στιγμή για άγνωστο λόγο έκανε πίσω, με τον πατέρα της να φοβάται για τη ζωή της.

Κρήτη: Έστειλε τον πρώην σύζυγό της στο νοσοκομείο, μετά από καβγά

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Τασούλα Παπανικολάου και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της 18χρονης, Όθων Παπαδόπουλος,   «η  οικογένειά της κοπέλας θεωρεί ότι όλα αυτά τα συμβάντα είναι στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενης χειριστικής συμπεριφοράς».

Ο 22χρονος  θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και για την καταγγελία που έκανε εναντίον του η κοπέλα τον περασμένο Νοέμβριο. 

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top