Με C-130 στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας - Πότε θα γίνει η κηδεία

Σήμερα η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της ναυτικής δοκίμου

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της άτυχης Θάλειας, της δοκίμου του ναυτικού που έχασε αιφνίδια τη ζωή της σε νοσοκομείο της Νάπολη, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Πολεμικό Ναυτικό: Στην Τυνησία ψάχνουν απαντήσεις για τον χαμό της Θάλειας

Εκτός απροόπτου η εξέταση στη σορό της 19χρονης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας στο ναυτικό νοσοκομείο της Νάπολη, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως ως προς τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό της, μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. 

Θλίψη για τον χαμό 19χρονης ναυτικής δοκίμου - Πέθανε μέσα σε λίγες ημέρες

Αναμένεται να επιβεβαιωθεί εάν το κορίτσι κατέληξε λόγω τροφικής δηλητηρίασης, μετά από γεύμα που έφαγε σε κατάστημα fast food στην Τυνησία, όπως εικάζεται.

19χρονη Θάλεια

Με C- 130 η σορός της Θάλειας - Την Πέμπτη η κηδεία της

Η σορός της ναυτικης δοκίμου αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο νωρίς το πρωί με C- 130 στη Λάρισα, συνοδεία των γονιών της, προκειμένου να γίνει η κηδεία της την Πέμπτη, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. 

Και άλλη δόκιμος με πυρετό - Μοιράστηκαν το ίδιο φαγητό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Θάλεια μοιράστηκε το φαγητό της στο Λαγκουλέτ της Τυνησίας με μία άλλη δόκιμο. 

Από εκεί, όπως όλα δείχνουν, προκλήθηκε η τροφική δηλητηρίαση και της 19χρονης, καθώς και της άλλης κοπέλας, η οποία παρουσίασε παρουσίασε παρόμοια συμπτώματα, όταν επέστρεψε στο πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθέας». 

Η συμφοιτήτριά της έκανε δυο μέρες πυρετό, μέχρι 38, ενώ η υγεία της Θάλειας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκοκείο, να διασωληνωθεί και να καταλήξει μετά από μερικές ώρες. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top