Κόρινθος: «Να ανοίξουν στόματα! Να πουν τι περνούσε η μητέρα της Αμέλιας»

«Ήρθε και πήρε το παιδί ξαφνικά, δεν ήταν προγραμματισμένο»

Αναπάντητα  παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 6χρονης στην Κόρινθο. Την ίδια ώρα, φίλη της μητέρας του παιδιού αποκάλυψε ότι ο πατέρας που αφέθηκε ελεύθερος δεν είχε καλές σχέσεις με τη μητέρα. «Να ανοίξουν τα στόματα στο χωριό να πουν τι περνούσε η μητέρα της Αμέλιας», είπε χαρακτηριστικά.

Πνιγμός Κόρινθος: Κηδεύτηκε σε βαρύ κλίμα οδύνης η 6χρονη Αμέλια

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον θάνατο της 6χρονης Αμέλιας, που πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή στο Καλαμάκι Κορίνθου. Χθες τελέστηκε η κηδεία της στην Αλβανία σε κλίμα βαθιάς οδύνης, την ώρα που τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της παραμένουν αναπάντητα. 

Πατέρας 6χρονης Κόρινθο: «Φώναξα αλλά δεν ακούστηκε λόγω του άσθματος»

Ο πατέρας του κοριτσιού που ήταν μαζί της την ώρα που πνίγηκε, αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναζητώντας λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της και για τις σχέσεις των γονέων της.

πνιγμός Κόρινθος

«Φως» στη σχέση του ζευγαριού έφερε η αποκάλυψη οικογενειακής φίλης. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Ant1, η μητέρα του παιδιού της είχε αποκαλύψει ότι δεν ήταν καλά μαζί του:

Έλεγε πάρα πολλά, ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθόταν και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει.. Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου…τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα.

πνιγμός 6χρονης Κόρινθος

Κόρινθος: «Ήρθε και πήρε το παιδί ξαφνικά, δεν ήταν προγραμματισμένο»

Η μητέρα της Αμέλιας, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είπε ότι την ημέρα της τραγωδίας, ο σύζυγός της πήγε και την πήρε από το σπίτι ξαφνικά, χωρίς να είναι προγραμματισμένο.

Πατέρας 6χρονης Κόρινθο: «Δεν θα έκανα κακό στο παιδί, το λάτρευα»

Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήρθε και μου λέει…"Θα πάρω το παιδί σήμερα γιατί είμαι σπίτι". Δεν τον περίμενα.

Την ίδια ώρα, η φίλη της μητέρας ξεσπά και καλεί τους κατοίκους του χωριού που ζούσε η οικογένεια να μιλήσουν για όσα περνούσε η άτυχη γυναίκα και το κοριτσάκι:

«Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα», ισχυρίστηκε η φίλη της μητέρας.

μικρή Αμέλια

Η μητέρα της Αμέλιας, σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα παραμείνει στην Αλβανία μαζί με τους δικούς της ανθρώπους. Πλέον δεν έχει τίποτα να την κρατά στη χώρα μας.

Παράλληλα, το Λιμενικό μελετά ενδελεχώς όλες τις φωτογραφίες από το σημείο τη στιγμή του εντοπισμού της Αμέλιας, ώστε να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top