Άλκης Καμπάνος: Σε δίκη οι 12 νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του

Πατέρας Άλκη: Καμία τιμωρία δε θα φέρει πίσω τον Άλκη

Σε δίκη παραπέμπονται οι 12 νεαροί που κατηγορούνται για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπάνου, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το βούλευμα, κατηγορούνται και οι 12 για τη δολοφονία του Άλκη, ενώ κατηγορούνται και για απόπειρα δολοφονίας στον δεύτερο νεαρό.

Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζει ο πατέρας του - «Δε θέλω να πω πώς αισθάνομαι»

Επί της ουσίας, λέει «δεν έχει σημασία ποιος ήταν κοντά ή μακριά στο σημείο, που έγινε η δολοφονία, είστε όλοι κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα».

Άλκης Καμπανός: Στο εδώλιο και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται επιπλέον για επιθεση και κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Άρτα: «Μύριζε αλκοόλ, έβγαλε το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί προς εμένα»

Οι κατηγορίες είναι για βαριά κακουργήματα και φέρνουν ποινές μέχρι και ισόβια.

Πατέρας Άλκη: Καμία τιμωρία δε θα φέρει πίσω τον Άλκη

«Οποιαδήποτε ποινή και να ρίξουν στους ενόχους, δεν αντικαθίσταται η ζωή του Άλκη με οποιαδήποτε τιμωρία. Η δικαίωση είναι απέναντι σε όλη την ελληνική κοινωνία, δηλαδή δεν θέλουμε να κυκλοφορούνε τέτοια άτομα τα οποία κρύβουν μέσα τους τόσο μίσος για διαφορετική ομάδα, κρύβουν ένα μένος, βία», είπε στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπάνος.  

«Για μένα και για τη σύζυγό μου θα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα πρέπει να σταθούμε όθριοι και να φανούμε και αξιοπρεπείς στη μνήμη του παιδιού μας, απέναντι στο δικαστήριο, απέναντι σε αυτά εδώ πέρα τα άτομα«, σημείωσε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top