Άρτα: «Με κακοποιούσε», λέει η 36χρονη – «Την αγαπούσα» απαντά ο 29χρονος

«Προμελετημένη η δολοφονία», υποστηρίζει η πλευρά της γυναίκας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 29χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τον πρώην πεθερό του στην Άρτα μετά από την απολογία του. Όμως η εικόνα που δίνει ο ίδιος για τη ζωή του με την πρώην σύζυγό του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με όσα ισχυρίζεται εκείνη. 

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο 29χρονος κι αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αγαπούσε την πρώην σύζυγό του. Εκείνη όμως τον κατηγορεί ότι την κακοποιούσε και μάλιστα αποπειράθηκε να την πνίξει στα τέλη Ιουνίου μπροστά στο παιδί τους. 

Άρτα: Οι ισχυρισμοί του 29χρονου για το όπλο που είχε μαζί του

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος ξεκινά από την ημέρα που γνωρίστηκαν στην Άρτα. Όπως είπε αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, όμως τα προβλήματα άρχισαν όταν εκείνος της είπε ότι έπρεπε να μετακομίσουν στο χωριό του γιατί εκεί ήταν η δουλειά του. 

Η 36χρονη δεν συμφωνούσε, ενώ μια εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν ακόμα χειρότερες οι μεταξύ τους σχέσεις. Αποφάσισαν έτσι να χωρίσουν, όμως οι διαφωνίες ήταν αγεφύρωτες, ακόμα και για το ύψος της διατροφής. 

Άρτα: Ο 29χρονος είχε σκοπό να μετακομίσει στην Αθήνα

Κατέληξαν τελικά στο ποσό των 200 ευρώ, όμως, όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος η πρώην σύζυγός του κι η οικογένειά της δεν τον άφηναν να βλέπει το παιδί. 

Αρτα: «Ήταν κακοποιητικός, δεν ενδιαφερόταν για το παιδί»

Από την άλλη η πρώην σύζυγος του δράστη δίνει μια άλλη εικόνα για το πώς ήταν η ζωή της μαζί του. Όπως λέει ήταν κακοποιητικός και δημιουργούσε προβλήματα στην ίδια και στην οικογένειά της. 

Άρτα: Ο διάλογος των πρώην συζύγων που οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία

Ο δικηγόρος της 36χρονης, Δημήτρης Λαμπράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην Κατερίνα Τσαμούρη, υποστήριξε πως ο 29χρονος ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το παιδί από τη στιγμή που χώρισε με την πρώην σύζυγό του, δεν κατέβαλε τη διατροφή και την ανατροφή του είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο πρώην πεθερός του. 

Άρτα: Ο 29χρονος είχε επιχειρήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του

Υποστήριξε επίσης ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη, καθώς, όπως είπε, «κανένας πατέρας δεν πηγαίνει να δει το παιδί του με καραμπίνα στο αυτοκίνητό του».

Άρτα: «Τον προκάλεσαν», λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 29χρονου, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως δεν επέτρέψαν στον πελάτη του να δει το παιδί όπως ήταν συμφωνημένο, κάτι που τον εκνεύρισε. 

Άρτα: «Αδερφέ μου σκέφτηκα να αυτοκτονήσω - Πάρε την αστυνομία να έρθει»

Όπως είπε, ο πελάτης του σηκώθηκε να φύγει, όμως τον ακολούθησαν η πρώην σύζυγός του και ο πατέρας της και τον έβριζαν. Έχασε την ψυχραιμία του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε στην αρχή δύο φορές στον αέρα και από ότι φαίνεται πυροβολώντας αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα. 

Ο 29χρονος βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή είπε πως έχει μετανιώσει κι είπε πως ήταν η «κακιά στιγμή».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top