Ανήλικοι πήγαν να βάλουν φωτιά σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες

Βίντεο-ντοκουμέντο από επιθέσεις ανήλικων σε λεωφορεία

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μια ομάδα ανήλικων έκανε γυαλιά καρφιά  λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Νομισματοκοπείο Αρτέμιδα.

Ο Άρης Λάμπος κατέγραψε με την κάμερα του ΣΤΑΡ τις φθορές που προκάλεσαν οι δράστες και μίλησε με τον οδηγό που δέχθηκε φραστική επίθεση.

Οι νεαροί πετούν αυγά σε λεωφορείο της γραμμής νομισματοκοπείο Αρτέμιδα όπως δείχνει βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star. 

Σε ένα ίδιο λεωφορείο εκτόνωσαν και χθες το μεσημέρι την οργή τους διαλύοντας τα καθίσματα και προκαλώντας φθορές.

Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του - Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

«Βλέπω έναν νεαρό ξαφνικά να ανεβαίνει εδώ στην καταπακτή έχει πιάσει την καταπακτή και τη σηκώνει προς τα πάνω με δύναμη με αποτέλεσμα να ξηλώνεται όλη η καταπακτή.  Είχαν βγάλει κουτάκια με σπίρτα είχα 140 άτομα μέσα. Τα ανάβανε και τα πετάγανε και μου μύρισε καπνός» περιέγραψε τα όσα έζησε ο οδηγός του λεωφορείου.

 Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους νεαρούς και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν ήταν πάνω από 14 - 15 ετών και αμαυρώθηκε το ποινικό τους μητρώο μόνο και μόνο για λίγη δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως λένε οι οδηγοί

«Προσπαθούν μέσω της βίας να το παίξουν μάγκες να δειχτούνε να τους δει η κοπελίτσα. Και τα ανεβάζουν στο τικ τοκ πολλά από αυτά αλλά υπάρχει θέμα γιατί ο κόσμος τρομοκρατείται και δεν ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε» είπε οδηγός λεωφορείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top