Θεσσαλονίκη: Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της - Τον κατηγορεί ότι τη θώπευσε

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε Τον Πατέρα Της Επειδή Τη Θώπευσε

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μια κοπέλα μαχαίρωσε τον πατέρα της επειδή, όπως ισχυρίζεται, τη θώπευσε. Γιατί ασκήθηκε ποινική δίωξη και στους δύο.

Μια 26χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσε τον 57χρονο πατέρα της, επειδή, όπως ισχυρίζεται, τη θώπευσε. 

Από την πλευρά του, ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και αρνήθηκε ότι τη θώπευσε, λέγοντας  ότι ψεύδεται και ότι «έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Τελικά, τόσο η ίδια, όσο και ο πατέρας της παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επιπλέον, ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, γιατί οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν, σύμφωνα με το grtimes.

Τελικά άρθηκε η κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top