Κάτω Πατήσια: Απαγωγή και βιασμό καταγγέλλει η 45χρονη που εξαφανίστηκε

Εντοπίστηκε στην περιοχή της Σαρωνίδας

Ο διοικητής υπηρεσίας του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μίλησε στο Star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη

Η 45χρονη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Αγίου Νικολάου από τις 25 Ιουλίου κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως την απήγαγαν και τη βίασαν σε περιοχή στη Σαρωνίδα.

Silver Alert: Αγωνία για 45χρονη μητέρα–Πήγε στη δουλειά και δεν επέστρεψε


Ο διοικητής υπηρεσίας του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μίλησε στο Star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη και ανέφερε πως η 45χρονη ειδοποίησε η ίδια τις αρχές να έρθουν να την πάρουν από τη Σαρωνίδα. Φέρεται να κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς της.

«Χτες το μεσημέρι, περίπου στις 3:30 η ώρα η άμεση δράση δέχτηκε τηλεφώνημα και ήταν μία γυναίκα που δήλωσε πως ήταν σε κατάσταση απαγωγής. Ενεργοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία. Είπε πως βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας και όταν πήγαν εκεί βρήκαν την κοπέλα η οποία τους είπε ότι ήταν θύμα απαγωγής από τις 25 Ιουλίου το πρωί που πήγαινε στη δουλειά της. Οι απαγωγείς την μετέφεραν στη Σαρωνίδα όπου τη βίασαν επανειλημμένα. Κατάφερε να ξεφύγει, κάλεσε το 100 και η περιπέτεια λήγει εκεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την άμεσο δράση για τις πρώτες βοήθειες. Από ότι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει» είπε ο κ. Κουρούκλης.

«Περιμένουμε ο πατέρας να πάει σήμερα στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την ανεύρεση της κόρης του. […] Από ότι είπε το έσκασε, κατάφερε να διαφύγει» πρόσθεσε.

Ο κ. Κουρουκλής έκανε λόγο για «πρωτοφανές περιστατικό. Να απαχθεί γυναίκα εννιά η ώρα το πρωί καθώς πήγαινε στη δουλειά της, να μεταφερθεί σε ερημική περιοχή προκειμένου να βιαστεί επανειλημμένα.» 

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε: Είχε βάλει φωτιά στο σπίτι της

Η άτυχη μητέρα δύο παιδιών είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Η 45χρονη τον τελευταίο χρόνο έμενε μαζί με τον πατέρα της. Εκείνος άρχισε να την αναζητά, καθώς ανησύχησε όταν είδε ότι η κόρη του δεν επέστρεψε από τη δουλειά. 

Πήγε σε όλα τα μέρη που σύχναζε και όταν η αναζήτηση δεν απέδωσε καρπούς ειδοποίησε τις αρχές και βγήκε Silver Alert.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από έναν χρόνο είχε βάλει φωτιά κατά λάθος στο σπίτι της, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς. Αυτό της είχε στοιχίσει πολύ και ο πατέρας της προσπαθούσε να τη στηρίξει και να τη φροντίσει για να το ξεπεράσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top