Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδύναμη η δικογραφία – Σκληρή η δήλωση του Δασκαλάκη»

Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε πως περίμεναν τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον της και πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν προετοιμασμένη. Επίσης χαρακτήρισε «αδύναμη» τη δικογραφία που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινική δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ανέφερε πως η πελάτισσά του «αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίωξη για Μαλένα - Ίριδα

Επιπλέον μίλησε για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά».

«Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Κορίτσια Πάτρα

Τα τρία κορίτσια στην Πάτρα

«Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως στοργική μάνα»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην γραπτή δήλωση που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του ο Μάνος Δασκαλάκης με αφορμή τη νέα ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Η αντίδρασή του μετά τη νέα δίωξη στην Πισπιρίγκου

«Έχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…» είπε ο κ. Παπαδόπουλος για τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη. 

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε προχωρήσει σε δήλωση, μέσω των δικηγόρων του, σχετικά με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της συζύγου του, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πάτρα: Μήνυση στον γιατρό της Τζωρτζίνας από την οικογένεια της Πισπιρίγκου

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής», ήταν η τοποθέτησή του, σύμφωνα με τον Alpha.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top